Halloween helg! 31/10

I torsdags fyllde Michel år,Zeb och jag åkte dit för att fira honnom,han önskade sig en pannkakstårta av mig(han älskar mina pannkakor). Zeb hjälpte mig att göra smeten och så stekte vi tillsammans sen bakade jag bröd och så åkte vi hem till mormor.
Vi åt peruansk mat som min mamma hade gjort och så dekorerade jag tårtan med jordgubbar, min moster var där med mina kusiner och vi sjöng för Michel. Han vart jätte glad för det.

Nu har halloween helgen kommit, Zeb vill så gärna klä ut sig till drakula det har han sagt sen i somras.
Vi får se hur det blir med det, vi ska på kalas idag och fira min  lillebror. Det blir nog så att han får gå utklädd dit.
Ska gå till Nacka Forum och se om jag hittar något till honom. Men just nu vill jag bara ha lugn och ro och dricka upp mitt Chai te från espresso house sååå gott.

Kan verkligen rekommendera den,prova annars deras Chai latte på plats,jätte god!

Igår var vi i Nacka forum för att handla lite presenter och så passade vi på att äta Crepes,som stora pannkakor fyllda med kött eller min favvo, parmaskinka,getoströra,valnötter,honong och ruccola .
När vi satt där så sa Zeb till mig att när han blir lika stor som pappa ska han gifta sig med mig(han verkar vara inne i nån period nu),jag sa att det går inte då han är min son och han vart jätte ledsen.
Han är så söt,säger hela tiden att jag är så vacker ock han älskar mig :-) jag blir lika rörd varje gång.


Nu ska jag fixa håret och sminka mig.

Kramiz


Alla dessa papper!!! 28/10

Lämnade Zeb på dagis imorse,bestämde mig att så fort jag kommer hem ska jag ta tag i all pappersarbete,räkningar mm som jag lagt åt sidan. Ringde samtal till försäkringskassan om tillfällig föräldrar penning som jag varit jätte slarvig med,och då menar jag jätte!! Upptäckte i början av det här året att jag inte anmält till försäkringskassan då jag varit hemma med Zeb...hur slarvig kan man vara??

Så 2009 skickade jag in vab(vård av sjukt barn) från 2007!!! jag har struntat i att skicka in alla,tog de som var längre perioder bara. Förstår ni hur mycket pengar jag förlorat på det men men,måste skärpa mig för jag kan inte säga att jag förbättrat mig än. Nog om det!

Igår var jag på bio med min lille bror och såg "Upp",jag hade sett den med Zeb o Peter men Michel ville se den så. Den är rolig OCH sorlig ,blödig som jag är fällde jag några tårar första gången. Peter trodde jag skämtade haha, jag kan verkligen gråta för minsta lilla. Kan inte skylla på graviditets hormoner för jag hade nog gjort det ändå. Efter filmen gick vi till åhlens för att lukta lite på parfymer, fick nyaste Armani parfymen av Peter i måndags och vill känna doften innan jag bröt förpackningen. Den luktar jätte gott så jag behöll den. Han är verkligen bra på att välja parfymer :-)

Nu ska jag fortsätta med mitt pappersarbete....tråååkigt men det måse göras,imorgon ska vi till Michel med pannkakstårta som han önskade sig och då kommer jag inte ha tid med annat. Synd att syrran jobbar men på lördag är det kalas och då ska jag äntligen få träffa henne,ses inte så ofta för arbetstiderna men i nov har hon semester och då ska jag passa på att umgås med henne mycket(om hon själv vill).

Min vackra syster Gissella :-)


Kramiz

Lite om lördagens bröllop


I lördags var vi på våra vänners bröllop,det var fantastiskt fint. Bruden var så vacker eller som Zeb sa i kyrkan -mamma hon ser ut som en prinsessa och drog på ett smile och såg kär ut hahaha. Det var i Engelbrekts kyrka och sen var det middag och fest på Grand Hotell i spegelsalen,otroligt vackert alltihop. Ett bröllop man alltid kommer minnas.
Maten var god och stämningen bra.Zeb var en riktig gentleman hela kvällen. När han såg att vissa höll tal så ville han också göra det så vi anmälde honnom till det men det tog för långt tid så till slut tröttnade han och bad mig säga till dem att han inte ville hålla tal längre. Han är sååå söt.

Tyvärr så var vi tvungna och åka hem kl.22 efter vi hade hunnit med en dans för Zeb var trött och ville hem. Men så är det när man har barn,vi fick alla fall vara med i deras stora dag. Missade bröllopstårtan som jag fick höra var fin och god :-( . En sista bild från den kvällen:
I söndags tog vi det lugnt,min lillebror var också på bröllopet så vi tog med honnom hem och han sov över igår med,därför har jag inte hunnit blogga något. Idag sitter han och Zeb här bredvid meddans jag skriver lite och tittar på bilderna från bröllopet,tyvärr vart de mörka.
Vet ej vad jag ska hitta på med dem idag,så vi får väl se hur dagen urartar sig :-)

Kramiz

Morgon kl. 08.20

Vart ingen blogg igår kom hem vid 19.30 och var helt slut. Fredag morgon började bra,var hos frissan(Björn Axen) kl.9 och klippte av en decimeter!!! jag hade lååångt hår men det tycker jag aldrig själv när jag ser mig i spegeln. Det är fortfarande långt och nu med en frisyr inte bara massa hår som hänger,sen lockade hon håret och kammade ut,jag är super nöjd. Hon är jätte duktig. Här är lite bilder på mitt vackra hår(ser inte ut som mitt)
Här är en till
Tänk om man kunde ha det så varje dag. Efter att ha varit där 1 1/2 timme så hade jag en timme på mig att åka till Solna c så jag gick in i PK huset och ner till Gina Trikcot för att titta lite,provade några plagg och köpte en. Sen gick jag mot t-banan i kungsan...skönt tänkte jag,hade ju en halv timme på mig att komma till Solna C och det tar ca 10 min dit så god om tid fanns,satt och vänta på tåget som aldrig kom,fick hör att det var förseningar så jag ringde till Karins nagelhörna(där jag fixar naglarna) och sa att jag sitter fast o väntar,fick höra att om jag vart 10 min försenad kunde hon inte hinna med alla mina naglar....:-(  -Då tar jag en taxi på en gång sa jag och stack.
Inte det lättaste att hitta taxi och jag kände mig så stressad klockan var 11.25 och jag skulle vara där 11.30. Haffade en taxi till slut och åkte raka vägen mot Solna,kom dit kvart i men gulliga som dom är så hjälptes två av med varsin hand för att hinna med alla mina naglar,Vilken tur!!!!för jag behövde verkligen fixa till dem.
Sen gick jag till jobbet och lämnade in mina nycklar,pratade lite min arbetskollegor och väntade på P som jobbar i närheten. Sen åkte vi till baby proffsen för att köpa bilbarnstol till bebisen i magen :-) efter det raka vägen till dagis. Ingen av oss orkade laga mat som vanligt så vi åkte och käka plankstek,zeb tog pizza så klart och till efterrätt åt vi en jätte god pannacotta.
Nu blir det att stryka skjortorna till grabbarna och min klänning till bröllopet som börjar kl.14,måste en snabbis till Nacka Forum och handla.
Kramiz

Fixat brudens naglar :-)

Nu har jag fixat klart brudens naglar,mammans och mosters :-) hoppas de blev nöjda,såg ut som det alla fall.
Jag började 9.30 och sista vart klart 14,kändes inte jobbigt men nu känns  det i vaderna och magen.
Ska städa upp efter mig och hämta zeb på dagis,saknar honnom massor. imorrn måste jag iväg tidigt till frisören ,sen mina naglar och till jobbet för att lämna in nycklarna. Kommer sakna jobbet,och vissa personer. Men som alltid på H&M så ses man igen,oavsett vilken butik man kommer till så har man jobbat med nån tidigare.

Här kommer en bild på Brudens naglar,de ser väl bra ut?? Är inte proffs,har bara gjort på 3 pers tidigare.


Känns som bebisen har det trångt där inne,rör sig hela tiden,känns som hela magen skakar. Kanske har jag en otålig bebis som vill ut nu....nänä det är 10 veckor kvar så hoppas inte den tittar ut alldeles för tidigt.

En annan sak jag tänkte på.......när jag var i stan i veckan hade julpynt kommit upp,herre gud i oktober känns som det är alldeles för tidigt. Inte ska man behöva tänka på julen nu? Tycker det blir tidigare o tidigare för varje år som kommer! När blir det nästa år i september eller?

Nu ska jag städa upp efter mig och hämta min corazon (hjärta),som vi kallar Zeb för.

Puzz

Äntligen vila 21/10

Jag i peru 08-

Igår åkte jag till stan med min mamma,ville se lite vagnar och kolla upp hur mycket vi skulle lägga ut. Hittills är vi uppe i 10.000kr och mer blir det,tänk vad mycket man gör av med och självklart vill man ju ha den finaste  och bekvämaste vagnen och allt ska matcha hahaha man är ju knäpp. Jag måste ju börja om på nytt för jag ville inte behålla det jag köpte när Zeb födddes ,nä nytt barn nya saker tycker jag. Alla hans kläder skänker vi till välgörenhet och mycket hade han bara använt max 2 gånger...men sån är jag.

Som sagt åkte jag till stan efter att ha lämnat Zeb på dagis 9.30,var på resande fot till 16 och sen hem med Zeb,lagade mat och ja...kl 22 fick jag äntligen sitta i soffan och se en film P hade hyrt till oss. Zeb hade svårt att somna med pappa igår så till slut fick jag rycka in och låg där och klia han i ryggen i 30 min. Det får man väl ta när man har långa naglar eller klor som Zeb säger hahaha.

Idag ska jag nog luncha med en vän om jag orkar ta mig upp ur soffan :-D,satte mig här för en liten stund sen.Började städa direkt efter jag lämnat Zeb på dagis. Måste nog prova klänningen jag köpte till helgens bröllop och se om den fortfarande passar,magen har ju växt sen dess.

Imorgon blir det nagelsalong här hemma,bruden +2 kommer och fixar naglarna här. Hoppas hon blir nöjd:-)

Kramiz

Tiden går fort.....

Har nu suttit framför datorn sen i morse,helt sjukt vad tiden rinner iväg. Gick igenom lite bilder från min resa till Peru..... vill åka dit NUUU!!!! Tänk om det var lika varmt här vad skönt det skulle vara. Hur som... hittade ett par fina kort som ger mig massa fina minnen. En av dem är på min morfar som dog för snart 2 år sen,han vart 94år. Levde ett hälsosamt liv full av glädje. Han var/är en mycket viktig person i mitt liv som jag sett som en pappa då jag aldrig haft kontakt med min sk far. Jag är glad att Zeb fick träffa honnom 2 år i rad inna han gick bort. Morfar kommer alltid finnas i mina tankar.... älskar dig.


Jag borde nog börja göra ordning mig,hämta zeb på dagis så vi kan åka till Ikea,ska köpa nya täcken och kuddar för att se om det hjälper mot allergin som jag får när jag lägger mig i sängen. Vi har dun täcken och kuddar och visst har jag misstänkt att det är det men aldrig gjort nåt åt saken. Fortsätter allergin då är nästa fråga om det är hästens sängen som är bovven. Hoppas inte för den är så skön att sova på. Dessutom har de sagt att det inte ska vara problem för de som har häst allergi men man vet ju aldrig.

Kikar nog in senare

Kramiz

Helgen gick fort 18/10

Idag har jag bara segat hela dagen förutom en stund då jag städa lite här och där och vips såg det ut som ett hem igen. Blir väldigt fort stökigt när man bor trång med småbarn.
Det känns lite frustrerande när man känner att man vill så mycket men orkar så lite..... nu tänkte jag på träning,det är nog det enda jag känner att jag vill göra Nu!!!! just det en sak till dansa,är så himla sugen på att gå ut och dansa.
En vän till mig ska  ha stripp aerobics kurser i malmö,det lät väldigt roligt och jag ska kolla upp om det finns i Stockholm när det börjar kännas aktuellt för mig att börja. Roligt att kunna träna samtidigt som man lär sig strippa,kan ju bli populärt hemma med lite privat show för killen hehe.

För övrigt händer det inte mycket just nu,ny vecka i morgon och dax för mig att sätta igång med mina inköp inför nya tillskottet. Barnvagn,bil barnstol,bärsele,kläder mm ska handlas. Alltid lika roligt att gå på shopping tur.

Klockan är 23.30 och jag känner inte alls för att gå lägga mig....hmm vad ska man hitta på??? Var sugen på gå till Big Ben idag och se på lite stand up men mina planer rann ut i sanden. Det är så skönt att kunna sitta och bara få skratta och skratta, man brukar ju säga att ett gott skratt förlänger livet :-)

Ser fram emot lördag,en vän gifter sig och jag tror det kommer bli ett mycket vackert bröllop.
Ska fixa hennes naglar på torsdag.
På fredag är det min dag då jag blir ompysslad,jag tror att jag ska behålla längden på håret och bara fixa till luggen på något sätt. Gillar att ha långt hår och har väldigt svårt att för att klippa det. Är så dålig på att gå till frissan men nu ska det bli ändring på det. Funderar på prova något helt nytt och färga det ljusare.... mycket ljusare men det får jag ta och prata med frissan om.

Nu ska jag lära känna min mac lite mer,har upptäckt massa nytt de senaste dagarna och det finns mer.

Natti natt ;-)


Lördag morgon

Klockan är 08.57 och älsklingen har åkt på svensexa,det blir en lång dag med paintball,bad,middag och ute kväll...undra om han orkar. Igår kväll var vi på bio och såg "Upp",lite sorglig i början. Zeb tyckte om den,han gillar att gå på bio och restaurang hehe äpplet faller inte långt från trädet. Vi äter ju gärna ute flera gånger i veckan men måste skärpa oss,man badar inte i pengar precis.


Väl hemma så sommnade Zeb direkt och vi kunde lägga oss i soffan och slappa,fanns inte nåt att se på förutom Idol så vad gör man... Tyckte inte Camilla skulle åkt,hade tippat på Niklas eller Erik. Såg inte Camilla mer ut som Samatha Fox än Kiki Danielsson igår kväll ??

Undrar vad jag och Zeb ska hitta på idag,han vill gärna vara hemma och leka med djuren men jag kanske kan locka ut honnom till Andys lekland. Lär vara massa folk där idag.
Med det gråa vädret känner jag bara för att krypa under sängen och se en tjejfilm och dricka varm choklad med grädde mmmhh vad gott!

Skriver lite senare igen, Ha det så mysigt ;-)

Grå fredag 16/10

Man blir ju så deppig när man tittar ut,inte en tanke på att sätta min fot utanför dörren,Zeb är hemma och myser med mig men nästa vecka blir det dagis(förskolan,jag vet!) hela veckan. Måste boka tid till sjukgymnasten och fixa med sånt jag inte gjort denna vecka. Jag orkar inte mycket just nu alla fall.
Fotot taget imorse med mys kläder

I förr igår var jag i stan med mamma,min moster och Zeb men det vart bara en snabbis på en liten peruansk restaurang sen gick vi till Högtorgs hallen för att handla lite sen var det att åka till mami.
Zeb plockade löv på vägen som vi spara,tänkte hitta på nåt me dem,fina röda toner som skulle passa i köket :-)

Min mamma är världen bästa mormor,Zeb älskar att vara med henne och han tjatar om att åka dit,sen älskar han min lille bror det är hans bästa kompis säger han sååå söt.


Mamita(Zeb säger så) och Zeb på t-banan

Jaha nu ska man vara hemma ett bra tag,typ2år så nåt måste jag hitta på att göra under mammaledigheten. En av orsakerna att jag började blogga hehe,Förutom att jag satt mina mål med kroppen. Så fort jag kan ska jag börja träna på Sats och gå mycket,målet med det är att nästa år i dec ha fått bort magen så jag kan fixa brösten. Man ser ju inte längre ut som innan man fick barn men det betyder absolut inte att man ska acceptera det och förfalla. Jag är nog mer motiverad nu än innan jag fick barn.
Vill börja gå på danskurser också...älskar att dansa.

Nu ska jag surfa runt lite innan det är dags för lunch,kanske baka bröd mmmmm



Mot stan 14/10

Hola ;-)
Ska snart åka till stan och möta upp mamma,sen åker vi hem till henne och lagar peruansk mat mmm gottigott.

Imorse när jag vaknade snöade det,shit tänkte jag som inte har nån vinterjacka och inte tänker jag köpa någon stor size bara för att jag är gravid nänä. Hellre står jag ut 2 1/2 månad. Har blivit så jä----la stor bara. Titta på den här bilden som är taget idag :-0


Är i v28 ,känns såå tungt men det är väl bara att stå ut.
Hur som...jag har varit duktig hela morgonen,började med frukost till älsklingen sen städa,tvätta diska och nu äntligen kan man sätta sig ett tag innan vi(Zeb å jag) drar.
Blir borta hela dagen,alltid roligt att träffa min lille bror som snart fyller 11år......herreeeee gud vad åren går snart är han tonåring och vill väl inte veta av syrra. Den här månaden händer grejer.

På lördag ska älsklingen på svensexa,nästa lördag ska vi på bröllop som jag ser fram emot. Tror det blir ett vackert bröllop sen är det middag på Grand Hotell och fest hela natten...not for me tyvärr. Kommer väl inte orka hur länge som helst dessutom ska Zeb med.
Dagen innan ska jag till frissan(björn axen) och sen fixa mina naglar hos Karins nagelhöra i solna, de är såå duktiga är alltid lika nöjd när jag kommer därifrån.
Helgen efter fyller lille bror år.
I november bröllop igen och massa födelsedagar uff...

Nu måste jag dra.

Kramiz


Kärlek

Bild på oss tre(fyra) från en härlig semester ;-)

God morgon......

Jaha har suttit med min Mac och försökt lära mig den men kommer ingen vart. Har haft den sen mars och har inte förstått mig på den än,sjukt.....är jag såå trög eller??

Alla fall var hos läkarn igår och blev sjukskriven 2v fram sen är det havandeskapspenning som gäller. Känns bra för annars vet jag inte vart jag hade tagit krafter ifrån. I natt har jag haft ont i magen och knäna. Kan jag inte få ett enda smärtfri dag?? Hoppas på kompensation av en smidig förlossning i alla fall.

Jag älskar choklad, älsklingen köpte en ask Anthon Berg sååå gott,sitter här nu och smaskar mmm.

Nu ska jag pussla lite med zeb som har tröttnat på tv:n

See ya!

Hemma från jobbet

Måndag idag...ny vecka,ikväll ska jag till doktorn på mvc. Är gravid i sjunde månaden och det känns som jag är inne i det sista :-( ont i magen, konstant sammandragningar,ichias(hur man nu skriver) och ont i knäna. Kan det bli värre?? Trodde andra graviditieten skulle vara lättare men åhhh nej!
Är beräknad till den 1jan så man får väl knippa så att man inte åker in till jul el nyår.



Förutom all de onda så försöker jag vara social och hitta på saker så gott jag orkar/kan,i fredags så kom syrran över för att vara med Zeb (min son) så jag å killen kunde gå på bio. Vi såg flickan som lekte med elden...den var jätte bra. Men man bör se män som hatar kvinnor först(också bra). Kul med svenska filmer som är bra gjorda och spännande. Kan tipsa om hyrfilmer som kommit som är såå spännande,"Johan Falk" har sett 4 av 6 filmer och nästa vecka kommer de två sista väntar med stooor spänning. 



På lördan sov Zeb hos mormor så åkte vi till norra brunn,bra ställe att gå på om man vill få sig ett gott skratt.
Den kvällen var det 4 komiker, tre av dem kände jag inte igen men de var roliga sen var det Jonas Gardell,måste säga att jag var lite skepptisk mot han men jag hade såå fel. Gick därifrån med ont i kinderna av all skratt. Längtar till november då kommer min favorit dit.... Magnus Betner! 



På söndag sov vi ut till 9 sååå skönt,det gör man ju aldrig annars,men saknade den lilla rösten -mamma jag vill ha frukost,-mamma jag vill leka -mamma mamma.
Vi segade hela dagen till vi bestämde oss för att åka till chokladmässan,väl där var det långa köer och jag hade ont i magen och ingen bra jacka att stå och köa med så länge,vi åkte istället till sturekatten o fika, mysigt sen tog vi en promenad inne i sturegallerian och åkte mot tyresö för att hämta mamma,bror och Zeb. När vi började närma oss såg vi en brand....å herregud har aldrig sett en brand live,vilka lågor. Brandkåren var där,det var i nån byggnad nära en mack ush och röken vart större och mörkare. Hoppas ingen omkom,har inte hört nåt om det på nyheterna.
Våra planer var att bjuda familjen på middag hos oss men det vart mcdonalds istället,sen åkte vi hem-helt slut.



Vad tråkigt det ser ut utan bilder med bara massa text, ska ha med mig kamera vart jag än går och lägga in här.
Jaja det var helgen och den gick lika fort som den kom. Nu ska jag läsa lite för Zeb som är hemma med mig idag(han gillar att vara hemma). Kommer bli mer sån nu när jag snart ska få havandeskapspenning. 
Får se om jag blir sjukskriven nu de sista två veckorna....hoppas hoppas för min kropp orkar inte jobba mer tyvärr,den har sagt ifrån nu.



Chao! 

RSS 2.0