27/2

Godmorgon!

Idag flyttar vi :-),vaknade med tjock hals o varm(tror jag har feber). Zessan hostar o nyser hela tiden och älsklingen har fortfarande ont i ryggen.Zeb sov hos mamma så han inte ska bli uttråkad.

Nu måste jag sätta igång med de sista i köket.

26/2


Idag är  det sista natten i lägenheten,ska bli så skönt att flytta till större. Så jag håller på packar för fullt.
Nu sitter jag o ammar Zessan(inget namn än) och Zeb leker med sina djur. Vi har varit hemma hela veckan eftersom Zeb är förkyld och nu verkar turen kommit till mig som har fått ont i halsen och känner mig febrig.

I onsdags var jag på intoduktion på jobbet för att få lite info om hur jag anmäler mig till jobb i olika  butiker via datorn(jobbar i en stor butikskedja). Tänkte jobba lite helger så man kan vara hema lite längre + få in lite mer pengar.

Nu lämnar jag er med lite bilder.



kram




22/2

Idag är Zeb hemma,han är förkyld och febrig :-(. Helgen blev inte som planerad,i fredags kom älsklingen hem från jobbet och föreslog att vi skulle ut och äta,ha det lite mysigt med barnen men klart att det inte vart så...Zeb tyckte inte om sin mat och ville resa sig från bordet,satt snett så han nästa ramlade hela tiden. Zessan ville bara vara i mina armar så jag försökte äta min planka med en hand som kallnade och inte och då tappade jag suget. Vi åkte hem och tyckte att vi kunde lika gärna ha ätit hemma. På lördagen så var planerna att åka till naturhistoriska men med ovädret så stannade vi hemma. Efter ett tag så tänkte vi att något måste vi göra så vi gick ut för att åka pulka.....men det var alldeles för kallt så vi gick runt huset och hem hahaha vad gör man(det vart en sväng alla fall).
Jag tog lite bilder på  vägen :-)

gården

Det ska vara en parkbänk under all snö


För mycket snö,vart ingen bra fart på åkandet.

Igår söndag åkte grabbarna och tränade på Sats,Zeb går på sats kids ocj jag tog en sväng i Forum. Senare åkte vi till min mamma och åt sen gick jag och P på bio som vi velat göra länge. Första gången vi lämnade Zessan så länge.Men det gick bra.

Vi såg filmen Farsan,den var rolig hahahaha Farsan och Torkel knutson gör hela filmen rolig.
Sen hade vi tänkt sola i Hornstull men såg lite skabbigt ut där så vi åkte o hämta barnen.

Kram

11/2

Idag gick jag upp tidig och gjorde ordning mig för att ta min promenad men har inte kommit hemifrån än,Det finns alltid något man bara ska göra sen rinner tiden iväg. Zessan sover och jag har passat på att städa.Vi har inte sovit mycket i natt så jag är trött men vill inte vara hemma när det är så fint väder.Nu är det dags för lunch sen får det bli en timmes promenad. Kanske blir det en sväng till forum och fönster shoppa lite innan jag hämtar Zeb.

Kram

En till bild


Zessans outfit idag !

Kunde inte låta bli :-)

10/2

Oj var det 3 dagar sen sist :-O   Tiden går ju fort. Den här veckan har jag varit mer aktiv :-)
I måndags åt jag en sallad till lunch tog en sväng till Nacka Forum där jag köpte nya skor som är såå sköna från redfoot de kallas Zippy boot.
Hittade lite till Zessan också :-)

De två tvådelade setet var till special pris 49:50,så jag köpte båda färgerna. De rosa tightsen och toppen kunde jag inte låta bli så söt. Båda kommer från H&M.
Senare på kvällen åkte P till gymmet och tog med Zeb så jag passade på att ta en promenad.

Igår åt jag en jätte god sallad till lunch sen gick jag i en timme
efter det gick jag till Forum och träffade en av mammorna från Zebs dagis, Lindex skulle byta butik så de satte ner lite kläder och då kunde jag inte låta bli att köpa en body och klänning.

Nu sitter jag här och dricker vi varm choklad  som älsklingen köpte till mig igår eftersom jag var sugen på det och inte kunde åka till chokladfabriken. Det är så gott,man häller ner chokladen i en kastrull och blandar med mjölk.


Nu ska jag mysa med Zessan.

Kram



7/2

Sitter och ammar lilla Zessan, Grabbarna har åkt till gymet. De har lekrum  till  barnen  medans föräldrarna tränar och Zeb gillar  att vara  där.


Igår var syrran och R här,vi hade trevligt. Syrran kunde inte slita sig ur Zessan :-)
De  hade med sig jätte söta kläder till henne,ville så gärna sätta på henne dem men de är lite för stora just nu :-(
Båda kommer från ZARA

Kram






God morgon

Sitter med Zessan i armen och min Zeb brevid som tittar på tv. P ska åka och träna,tänkte att han kan ta med Zeb till mini sats och jag kommer efter med Zessan,vill gå dit och det tar ca 20 min.(måste komma igång nu).

Natten var okej,känner mig inte trött. Idag kommer nog syrran och P vän förbi,ska bli kul att träffa dem.
De får nog följa med och åka pulka med oss :-)

Nu blir det frukost.

Kram

Lite mer bilder

Som ni vet har jag förlorat alla min bilder men jag hade tagit några bilder med mobilen på bb dagen hon föddes :-)








Kanske tillbaka med bloggandet!!

:-) Idag är det första gången jag känner att det finns tid till lite bloggande. Nu börjar jag komma in i rollen som tvåbarns förälder. Zessan ligger och sover och jag är klar att gå ut på en promenad snart.
Har sen den här månaden började gått ut mer,känns så skönt. Väntar bara på att snön ska försvinna så jag kan börja gå längre sträckor, just nu får man trycka sig fram i snön :-O
Zessan är helt underbar och söt,kul när det händer mer nu,hon ser och ler. Vill gärna vara i armarna hela tiden(även när hon somnat) så fort man lägger ner henne vaknar hon arg,samma sekund jag tar upp henne slutar hon låta och somnar om hihi så gulligt.
Hon har inget namn än,väntar på att älsklingen ska bestämma sig. Namnet som står högst upp på min lista är Zeline, men han gillar inte det så mycket så mitt nästa förslag är Jaqueline. Hans förslag är Zara som jag inte alls gillar. Det ska bli spännande att se vad det blir.
Hoppas hoppas på ZELINE!! (han måste väl ge med sig nån gång :-) ) Tänk om man fick helt fria händer att välja namn eftersom man har varit den som burit barnet i 9 mån,för att inte prata om förlossningen.
Menar att mannen skulle ju kunna säga typ - Okej gumman, du får välja namn för det är du värd :-)
Hur som så lägger jag upp lite nya bilder på Zessan...

RSS 2.0