God morgon

Nu vart man väckt av barnen och jag har svårt att somna om,varför kan de aldrig väcka pappa för???
Jag ska ju iväg o jobba och vill sova en stund till.

Den här veckan har jag fått två trevlig överraskningar först så har jag vunnit en skiva HÄR och sen så fick jag ett trevligt mail om att jag blir en av testpiloterna till sempers nya matkoncept Små folk.

Kul va? jag vinner aldrig sån här annars men två på en vecka är ju otroligt roligt :-)

För övrigt så har jag haft en bra vecka,mycket att göra och ingen tid över till bloggen.
I fredags fyllde min kusin 16 så vi var där och grattade. Rolig grej som hände var att både jag och hans lilla syrra köpte samma parfym till honom hahaha. Bilder har jag men hinner inte med det nu,fast de är inget vidare bra då de är tagna med min dåliga mobil som ska vara bra !

Jag tränade tre gånger den här vecka med min PT och OJ vilken träningsverk ajajaj vad hon kör med mig. På måndag är det dags igen.

Nu är det dags för frukost men ikväll ska jag vara lite mer aktiv med bloggen.

Ha en bra söndag allihop!


Kram

Måndag närmar sig slutet

Hallå :-), vad konstigt det känns när man inte bloggat på några dagar, som jag inte gjort det på länge. Nu sitter jag här ny duschad efter ett hårt pass med PT:n. Fast det gick inte lika bra idag,mina armar orkade inte så mycket. Imorgon ska jag dit igen...så skönt att komma igång. Jag ser framför mig hur jag förhoppningsvis kommer se ut om jag fortsätter träna hela året i det här tempot :-)

Helgen har varit bra,i fredags var vi hos ett par vänner som fyllde år. Det var jätte trevligt men vi gick tidigt för barnens skull.

I lördags jobbade jag och i söndags firade vi Fars dag med fika ute.


Nu ska jag och älsklingen umgås lite innan sängdags. så god natt mina vänner och ha en trevlig måndagskväll.


Natti natt

Dagens blogg vinnare!




NU ÄR DAGENS BLOGG KLARA :-) FREDAG IDAG SÅ VI KÖR 3 VINNARE !!

NYFIKEN OM DET VART DU? ELLER KANSKE LETAR DU EFTER EN NY FAVVO BLOGG ATT FÖLJA SÅ KIKA NEDANFÖR.
HÄR
HÄR
HÄR
BLEV DET INTE DU DEN HÄR GÅNGEN? SÅ KÖR VI EN TILL ALLDELES STRAX ;-)

Lite off

Har inte haft tid med datorn idag,lillan håller på att bli sjuk och vill bara kramas. Nu har hon somnat igen på kort tid(inte likt henne).

Gårdagens träning gick bra,jätte skönt att komma igång. Min PT tycker jag är duktig och stark hahaha inte visste jag det. Sen gör jag alltid en el två extra när jag egentligen inte orkar. Jag är så motiverad till det här. Vill ju kunna känna mig fin i kroppen utan att skämmas. Visst kan man fast man fött barn och få en fin kropp bara man själv har viljan.

Nu har lillan vaknat igen,snart kör vi en dagens blogg så kika förbi och anmäl dig :-)

Kram

Dagens blogg!!

Nu kör vi igen :-)  Vill du bli Dagens blogg så kommentera att Du är med och alla andra kommentarer kan ni skriva längre ner ;-)

Lycka till !!

Dax o träna

Dålig bild,måste skaffa en kamera.
Nu åker jag o tränar med världens träningsvärk ajajajaj

Kram

Dagens blogg vinnare!

Nu har vi en ny Dagen blogg vinnare.
Nyfiken??? Klicka HÄR

Träningsvärk ajjjjj

Jaha då var första passet avklarat :-) Vilken träning med bollen och tyngder,mina ben skakade när jag kom därifrån. Kunde knappt gå ner i trapporna. Jag ska lägga upp mina mått och resultat från innan jag började träna för att jämföra sen hur det går. PT  ska maila mig dem senare.

Idag ska jag dit igen och jag är jätte taggad,min PT är jätte gullig och pedagogisk.

Något annat ska jag prata om nu,på vägen dit hade jag mina "uggs" och det var ju inte det bästa valet när det var så blöt ute- Konstaterat att de bara funkar när det är mycket snö ute och inte blötsnö.
Mina strumpor var jätte blöta,som att jag hoppat i pölar med bara strumpor :-O så nu måste jag köpa nya skor. Så här såg de ut.


Om en stund ska jag utse dagens bloggare så ni har fortfarande chansen :-) Nu ska jag fixa hemma o leka med barnen.

Kram

Redo för gymet....not!

Mmmhhh om en timme ska jag vara på gymet,känner inte alls för att gå ut genom dörren(har inte gjort det på en vecka).

Men men har man bokat tid med en Personlig tränare så måste man gå annars betalar man ändå.
Så här är dagens outfit då

Måste skaffa en riktig kamera,det blir ju inte bra med mobilen.

Så nu har jag ätit en skål med keso blandat med avokado och tomat.

Hahahaha måste bara säga att tvn är på (svt1) och det handlar om ungdomar som bor hemma och inte gör ett skit där för deras föräldrar gör allt.....och min 5 åriga son har satt sig till rätta och fastnat för programmet hahaha. och kommenterar hahahha

ok nu måste jag fixa det sista så P kan ta över och jag åka till gymet.
Skriver om mitt första pass med PT när jag kommit hem.

Ha en trevlig kväll

Kram


Dagens blogg!

Nu tycker jag vi kör en dagens blogg :-D I morgon bitti ser ni vinnaren så håll koll själva eller genom bloglovin;-)!

Ni vet hur det går till,skriv att du är med på ett inlägg här OCH ni andra gulliga som har annat på hjärtat får gärna skriva i ett tidigare inlägg.

Lycka till

Oj vad tog den här tiden vägen!

Hallå :-) vart tog tiden vägen,klockan är redan 13 :-O. Känns som jag vill skriva massor men har två busiga barn att hålla koll på hemma. Japp Zeb är hemma idag med för jag tyckte inte han verkade helt frisk. Sen har han simning imorrn så helst vill jag att han ska hålla sig frisk till det.

Igår kom P hem från jobbet med en överraskning till Zeb...en racerbana.Oj vad han vart överraskad och så glad att han inte visste vart han skulle ta vägen. Efter maten stängde killarna in sig i rummet för att leka med den(ah jag fick gå in en snabbis för att ta kort). Titta:


Klockan 20 var det läggdags för barnen och vi tog var sitt barn,jag Zeb som varje kväll.Vi gick till badrummet för att borsta tänderna och han var väldig sprallig så jag sa till han med bestämd röst att lägga av,han gick till pappa och viskade att han var ledsen på mig. Efter ett par minuter tjat om att komma till mig så gick vi in i rummet för att läsa bok men han ville inte ligga o titta om han brukar
-läs bara,jag vill inte se på bilderna
-ok,sa jag o fortsatte läsa

efter en stund frågade jag om vi skulle bli vänner
-Nej!
Jag fortsatte o läsa sen frågade han mig med huvudet under täcket
- mamma...vänner
Jag tänkte innan jag svarade
-nej,du ville ju inte när jag frågade
så fortsatte jag läsa och drog täcket över sig ännu mer och smågrät

Jag förklarade för honom att jag också kände mig ledsen när han inte ville bli vän med mig igen och fortsatte läsa....någonstans där somnade vi Sen kom P och väckte mig vid nio för att se mitt program "svenska hollywood fruar",senare på kvällen hör vi att Zeb har mardrömmar o gråter så P går dit men kan inte trösta honom så jag kommer in och han gråter högre och vill kramas.

Jag fattade direkt vad det berodde på MIG!!!! för att inte vi hade blivit vänner,jag fick så dålig samvete och vi kramades,pussades sen somnade han gott.

Min lilla corazon(hjärta på spanska),tänk att det blev så fel. Jag ville bara få honom att förstå att man inte bara kan göra som man själv vill när man vill.

Detta vart ju långt,orkade ni läsa?

Kram


Zumba!!

Någon som provat Zumba?? Sats har ju börjat med det men det är väldigt svårt att gå en plats till det och oftast står det 40 per på väntelistan!!! Men just IDAG när jag inte kan får jag ett mail om att jag har fått en plats :-( typiskt va?? och alla andra måndagar har jag PT just den tiden så jag kommer missa det.

Så nästa gång jag kan vara med blir nästa år :-O det låter som en evighet ju.

Men hur som helst...någon som provat detta?? vad tyckte ni? Jag som älskar dans,tror det är något för mig.

ooppps måste gå,lillan vaknade nu

Kram

Måndag morgon


Ny vecka,kanske nya mål? Mina är att börja med träningen ida då jag ska träffa min PT i morgon. Jag tänkte börja lite lätt idag men känner mig fortfarande dålig så det blir nog lugnt idag så jag kan träna i morgon.

Jag har ju 5 veckor på mig att träna så någon kroppsförändring måste det ju bli sen kommer jag hålla efter på semestern för mitt mål är att få den kroppen jag vill ha till sommaren. Ja efter två barn ser man ju inte ut som förr men man kan väl försöka ;-)


Hur ser era mål ut? eller kanske bara veckans mål? skriv gärna o berätta.

I morgon skriver jag mina mått och så får vi se hur de ser ut innan jag åker på semestern. Så min förhoppning är att jag ska träna 5 dagar i vecka from i morgon.


Kram på er!

Dagens blogg vinnare!

God morgon kära läsare,har ni haft en skön natt?

Nu har jag lottat dagens vinnare så kika HÄR !!


Nu Dagens blogg kommer under dagen så kika in lite senare.


Ha en fortsatt bra dag :-)

Karen

Design tävling!

Nu har du chansen att vinna din favorit citat på sweet coffe muggar.

Klicka på bilden för att komm till tävlingen som håller på till 15 nov.


Lycka till!!


Karen

Dagens blogg!

Nu kör vi en Dagens blogg,vinnaren visa imorgon !

Skriv bara att du är med ;-)

Lycka till

Film


Igår kväll vart det den här filmen,kan väl säga att den var sådär. Ettan var bättre men gillar man S&TC
så lär man gilla den. Absolut inget för killar,för tjejig.


K


Dagens blogg vinnare!

Tänkte faktiskt göra så att på söndagar lottar jag tre vinnare till Dagens blogg!
Så här kommer de tre:
HÄR (gick ej att hämta bild)

Grattis till er tre och för er andra kommer en ny chans lite senare idag.

Kram


Härlig sovmorgon

God morgon eller ja god dag,vaknade för inte så länge sen såååå härligt. Har faktiskt inte haft sovmorgon på många år. Blev förvånad när jag vaknade så sent och sovrumsdörren var stängd. Härligt.

Igår så somnade Zeb vid 20 tiden och Zeline satt med oss och kollade på "Så mycket bättre",hon låg på mina ben sen somnade hon jätte gulligt.

Förresten var det ett bra program det där(håller jag på bli gammal eller),Sju folkkära artister lever ihop i en vecka och sjunger varandras låtar. Faktiskt så är artisterna väldigt duktiga,ni som har möjligheten o se det så ge de en chans. Igår var det Petters dag så alla andra artisterna skulle sjunga hans låtar fast med egen version. Väldigt bra faktiskt.


Medans jag åt frukost så byggde P o Zeb lego,massa pil men fint vart det.


Nu tänkte jag utse Dagens,hörs snart!

Kram

Tävling !

Här tipsar jag om en till tävling,klicka på bilden för att komma dit.

Lycka till ;-)

Film

Den här filmen såg vi igår och det en var de sämsta jag sett. Ingen action,nästan inget snack och helt värdelös handling.

Idag blir det Sex and the city 2 när barnen lagt sig så imorgon berättar jag vad jag tyckte om den.

Har ni sett den?

Dagens blogg!!

Nu kör vi en dagens blogg,skriv att du är med i ett inlägg.

Vinnaren utses imorgon bitti.

Lycka till

Tävling !

Vill tipsa er om en tävling hos Karins nagelhörna,jag är själv med i tävlingen.

Klicka bara på bilden så kommer ni dit.

Kan verkligen rekomendera er Karins nagelhörna,dit går jag och gör mina naglar sen många år tillbaka.

Jag är veckans blogg :-)

Hos den HÄR tjejen. Kanske Du kan bli det nästa vecka!

God morgon

Kollar ut genom fönstret,ser ut att bli fin dag idag. Jag har fortfarande ont i halsen och inte helt 100 så tur att jag inte ska jobba. Zeb fick feber inatt igen!!! herre gud vad är det med oss hela tiden.
Tur att vi snart ska till värmen en hel månad.


Nu ska jag fixa frukosten vi höres



Glöm inte kika dagens blogg HÄR




Kram på er fina läsare

Dagens blogg!

Nu har vi en ny Dagens blogg vinnare!!!

Klicka HÄR så får du se.

Blev det inte du så kommer en ny chans lite senare idag.

Kram

Dagens blogg!

Okej nu kör vi en dagens blogg!!

Skriv bara ett inlägg om att du är med. Vinnaren visas upp i morgon bitti !

Ingen förbättring än

God morgon kära vänner :-) ,Ligger här i soffan och vilar medan Zeline sover o Zeb tittar på tv. Vaknade i morse med huvudvärk (sen igår som inte går över) och febrig. Jag blir så trött på det här,hoppas jag vaknar i morgon och är frisk. Och de här två har blivit mina bästa vänner just nu.


Nog med det!

När jag kollade mina mail idag fick jag en trevlig överraskning :-D, blev dagens blogg hos den Här tjejen.

Ok nu ska jag passa på att duscha och umgås med min son innan "jag ska leka/äta med jord från krukorna" tjejen vaknar. Storebror Zebastian är så snäll och duktig på att leka med lilla syster,hon älskar hans bus och skrattar högt. Här är en bild på dem när de leker


Sen blir det en Dagens blogg tävling så hål utkik!

Kram



Klänningar

H&M product image



H&M product image

Snygga klänningar från H&M


Bli Testpilot!

Jag har precis anmält mig till att bli testpilot för Sempers nya lansering av matkonceptet Småfolk med god,snabb och näringsriktig mat för barn mellan 3-6 år.


Klicka på bilden för att anmäla er :-)

Dagens blogg!

Nu är dagens blogg utsedd :-D ,klicka HÄR så får du se !

Vart det inte Du så kommer en ny chans senare idag ;-)

Uttråkad

Sitter här bredvid min son som tittar på Cartoon network, zeline fick vara en stund i spjälsängen för att se om hon förstår att varje gång hon leker med krukorna och äter jord så får hon sitta där o leka en stund. Jag har sopa efter henne mer än fem gånger idag och tvättat henne lika många gånger...oj nu börjar hon ropa efter mig...

lilla gumman nu sitter hon i mitt knä och ammar,som jag borde sluta med nu.Hon tar välling sen ett par veckor tillbaka men använder mig som napp mmm måste vänja av henne det,jag vet.

Hur som helst, P ringde nyss och jag sa att jag inte orkar laga mat men är jätte sugen på pizza :-D
tror inte det blir sånt eftersom vi sagt att det är slut på skräpmat nu när vi börjat med personlig tränare.

Längtar faktiskt till nästa vecka då det blir dax för mig att sätta igång med henne :-) undrar om hon är som Anna Anka haha

nä skämt o sido visst ska hon vara hård och kräva mer än vad jag orkar annars är det ju ingen mening med det såååå beach 2011 here i come!!!

Är det någon som ser "I form med Anna Anka" ? Jag kollar på det för att få mer info om tränning o kost sam att det är kul o se hur de gått ner.

När jag väl börjat med träningen ska jag sätta upp mina resultat mm.

Någon som haft PT? hur har det gått för er? vad tyckte ni?
Skriv gärna o berätta.

Kram på er


Dagens blogg!!

Då kör vi igen :-D Vill du bli dagens blogg så skriv bara ett inlägg att du vill vara med.

Vinnaren syns i morgon bitti!!!


Lycka till ;-)

Hes

God morgon ,gårdagens arbete gick bra fast jag kände mi febrig och fick magsmärtor när jag kom dit. Men jag kunde sitta mycket mycket som tur var(vi hade inventering). Idag är jag jätte hes och väldigt hostig så jag pratar helst inte i onödan.

Zeb kommer stanna hemma idag med då jag inte kommer orka hämta honom på förskolan,men han är glad för det för om han får välja så stannar han hemma. Zeline blir jätte glad för då har hon någon o leka med.

Vilodax,ses om stund.

Kram

Snälla rösta på mig

Jag är en av finalisterna till veckans blogg hos den här tjejen så snälla gå in o rösta på mig :-)


Kram

bilder från kalaset

Min lille bror fyllde ju år i fredags och här är lite bilder från när han öppnar våra presenter för av alla andra fick han kuvert med pengar så jag tog inte kort på det.







Han fick en boxningssäck med handskar och huvudskydd,andra paketet var puma setet han har på sig när vi sjunger för honom.

Jag tror han gillade båda.







Följ min blogg med bloglovin

Gör det så blir jag glad :-)

Möglig pumpa

Imorsa så tittade jag till pumpan som stod i hallen för jag tänkte att man kanske skulle orka laga en soppa MEN...nej det skulle inte gått för så här såg den ut


Helt mögligt äkligt!! Fy, aja skönt kanske på ett sätt för då slapp jag laga något med den. Mina pumpakärnor vart ju inte lyckade alls,brända och smakade konstigt. Jag skyller på att jag är sjuk och då är man inte 100% klar i huvudet för att göra något.

Hur såg era pumpor ut efter 3-4 dagar?? Vad gjorde ni av det,soppa,paj,inget??

Kram

På bättringsväg

Jag tror att jag håller på bli frisk,har nyligen tagit ett snabb bad med ansiktsmask och fotpeeling och det var jätte skönt(undrar varför man inte gör det oftare) Jag hinner aldrig ta ett bad nu för tiden. Förut badade jag varje dag..älskar det!!

Alla fall, ringde inte till jobbet idag för att sjukanmäla mig i morgon för jag tror jag ska klara av att jobba de få timmarna på kvällen(inventering).

P kom hem tidigare från jobbet idag för han kände sig dålig(har nog smittat honom) sen åkte han med Zeb till mormor där han ska sova i kväll. Han blir så glad när han ska dit...han bara längtar så fort jag frågar om han vill åka till mamita som han säger.

Så i kväll är det bara ett barn som ska nattas och dessutom är det lättare att se på vuxenfilm(inte porr) med en bebis som inte fattar lika mycket om det är läskigt o så.
Idag har vi två filmer att välja på,vi får se vad det blir.

Och mina vänner,jag vet att ni kommer in o läser då o då :-) Vore kul om ni kunde prenumerera på min blogg(klicka på följ bloggen rutan till vänster). Då missar ni inget och snart åker jag iväg en hel månad så jag kommer blogga från andra sidan jorden ;-)

Okej allihop dax för mig att slökolla lite på tv medans jag kan(Zeline sover ju). titta in lite senare för att se vad det vart för film.

Kram

RSS 2.0