Totalt antal besökare:

God morgon

Eller god förmiddag,känner mig lite bättre idag men inte helt kry. Vi hade ju köpt biljetter för ett tag sen till brunnsgatan 6 och stand up som vi hade bokat upp oss med några vänner,efter många om o men bestämde vi oss för att gå fast vi inte mådde så bra. P är också jätte förkkyld. Så vi var där strax innan föreställningen och åkte hem efter så det blev inga drinkar eller utgång efter som vi hade sett fram emot.

Men vi hade roligt åtminstånde när Özz Nujen  stod på scen hahahaha vad jag skrattade,han är rolig och en favorit precis som Magnus Betner som buy the way uppträder där den 29 (tyvärr fullbokat).

Nu ska vi hämta barnen hos mamma som vi längtar efter,har inte sovit så bra då jag tänkt på Zeline efter en incident igår :-( Precis när vi skulle gå så stod vi i hallen och jag kliver in i klädkammrn för att hämta jackan,i samma veva öppnar P ytter dörren för att kasta "soporna"(trodde han),jag hade ställt en påse med extra kläder till barnen vid dörren som han bara tar o slänger i sopnedkastet...alla fall så springer lillan ut och ramlar ner för trapporna(vi bor på 1 våningen) fyfan vad rädd jag vart,massa trappor och stengolv!! men hon klarade sig bra måste jag säga. En bula vart det på ögonbryn.

Vad hände med "soppåsen"? jo ville vi ha den igen skulle det kosta oss 1500:- nej nej tack så vi struntar i det,inte värt för lite kläder,blöjor,välling. Det var bara att åka till Ica Maxi o köpa nytt.


Så nu måste jag iväg,vi ska köra lille bror på fotbollsmatch, Heja Älvsjö AIK!!!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh