Legoland med mera på semestern

Nu är det 1 1/2 vecka kvar på semestern och det känns faktiskt som vi hunnit med en hel del.
Första semester veckan bilade vi till Danmark och Legoland,det var P,Zeb,Michel(min bror) och jag. Zelilne stannade hemma med min mamma och det var faktiskt lika bra för hon hade nog inte njutit av det till 100% som Zeb gjorde.

Vill man åka alla attraktioner så måste man vara minst 120 cm lång och Zeb var precis det. Här kommer bilder från två underbara dagar på Legoland(det behövs två dagar).


Något hände när vi åkte som bildade en serie krock,personalen försökte dra fram våra båt och ramlade på ett av lego husen ooppss.....

KÖPENHAMN

På vägen hem åkte vi en längre väg för mina efterlängtade belgiska våfflor som vi åt där för ca 6år sen men tyvärr höll de inte förväntningarna den här gången. Inte ens barnen gillade dem.

ÄLGSAFARI I MARKARYD

Något vi gjorde förra sommaren efter bilsemestern i Frankrike men min bror ville så gärna på det så vad gör man inte för barnen.
Det var en trevlig resa som tyvärr sluta tidigare än förväntat då det började regna i Danmark.

Väl hemma i Stockholm har det blivit mycket grillning med grannarna och denna vecka har vi badat varje dag,det gäller att ta vara på värmen när den väl är på G! eller hur??

God nattRSS 2.0