Bli en Buzzador!!

Som Buzzador får du erbjudande om kampanjer.Om du vill delta och kommer med i kampanjen ska du:

*Själv prova den vara eller tjänst som kampanjen gäller


*Sprida budskapet om produkten/tjänsten genom att berätta för dina vänner och diskutera med dem dns. Buzza


*Återrapportera genom blixtrapporter efter alla dina Buzzningar


*Göra slutrapport


Det bästa är att man får prova saker,hittills har jag fått hem blöjor,Santa maria india(med nanbröd mm),tandkräm och då får man en stor paket till sig själv och flera små som man ger bort till vänner, Och det kostar absolut ingenting.




Gå gärna in i länken nedanför för mer info.

http://www.buzzador.com?refstr=Karen79

 

Kram



Påskfirande och kalas samma dag

Igår var Zeb på kalas innan vi firade påsk,och det firades på Andys lekland så han hade jätte kul.

Det verkar vara nåt spännande på taket.

Hemma firades med familjen och då fick Zeb träffa sin 2månaders kusin för första gången.

Han var så glad och frågade om han fick bära henne,sen satt han och sa till henne -är du min lilla söta kusin?ja det är du.
Han var så gullig och Zeline pussade på henne hela tiden,hon verkade förstå att det var en lite bebis.


Vi hade jätte trevligt med massor av mat och massor av godis! Bara farmor hade med sig 3kg och sen var det alla påskägg. Så nu finns det godis till flera dagar fram mmm.


Nu är det dags för mig att fixa frukost och göra ordning mig till jobbet.

Ha en fortsatt trevlig påsk!

Casting idag

Japp idag har vi varit på casting med Zebastian, det gick bra fast han var förkyld. Nu hoppas vi på ett positivt svar.

Hela familjen är fortfarande sjuka så vi åkte på casting och sen hem igen. Jag bara hostar o hostar,tror snart att rösten kommer försvinna.Det är väl typiskt att bli sjuk när det är så fint väder. Man orkar och vill inte göra annat än ligga på sängen hela dagen.

Vad gör ni en sån vacker dag? ni som inte är på jobbet förstås.

Nu ska jag samla krafter och laga  mat.

Kram på er

God morgon

Eller god förmiddag,känner mig lite bättre idag men inte helt kry. Vi hade ju köpt biljetter för ett tag sen till brunnsgatan 6 och stand up som vi hade bokat upp oss med några vänner,efter många om o men bestämde vi oss för att gå fast vi inte mådde så bra. P är också jätte förkkyld. Så vi var där strax innan föreställningen och åkte hem efter så det blev inga drinkar eller utgång efter som vi hade sett fram emot.

Men vi hade roligt åtminstånde när Özz Nujen  stod på scen hahahaha vad jag skrattade,han är rolig och en favorit precis som Magnus Betner som buy the way uppträder där den 29 (tyvärr fullbokat).

Nu ska vi hämta barnen hos mamma som vi längtar efter,har inte sovit så bra då jag tänkt på Zeline efter en incident igår :-( Precis när vi skulle gå så stod vi i hallen och jag kliver in i klädkammrn för att hämta jackan,i samma veva öppnar P ytter dörren för att kasta "soporna"(trodde han),jag hade ställt en påse med extra kläder till barnen vid dörren som han bara tar o slänger i sopnedkastet...alla fall så springer lillan ut och ramlar ner för trapporna(vi bor på 1 våningen) fyfan vad rädd jag vart,massa trappor och stengolv!! men hon klarade sig bra måste jag säga. En bula vart det på ögonbryn.

Vad hände med "soppåsen"? jo ville vi ha den igen skulle det kosta oss 1500:- nej nej tack så vi struntar i det,inte värt för lite kläder,blöjor,välling. Det var bara att åka till Ica Maxi o köpa nytt.


Så nu måste jag iväg,vi ska köra lille bror på fotbollsmatch, Heja Älvsjö AIK!!!

Kram

Att spela bingo

Helt apropå ingenting, så gick jag förbi en bingohall häromdagen,trodde att de hade stängt igen sånt. Men de finns tydligen kvar, jag kan se framför mig hur ett gäng pensionärer sitter där och ropar -BINGO! Det känns inte som att yngre generationen gärna går dit och sätter sig, men däremot har jag fått för mig att nät bingo är mer attraktivt för unga eller? Hur många av er har spelat, eller kan tänka er att spela bingo?

Jag gjorde faktiskt det för inte så länge sedan,fast på nätet alltså och det första som hände var att jag vann ett par hundra lappar....nybörjartur kanske? Tack och lov för internet bingo, det har tidigare känts tabu att spela bingo pga åldern!!! Men nu kan jag ju spela "anonymt", ska faktiskt köra en omgång nu innan älsklingen kommer hem.
Det var nog det jag hade på hjärtat idag,nu ska jag in och prova lyckan :-)

Det finns många bra "bingo" sajter att gå in på, så lycka till för er som också tänker spela bingo.


Trevlig helg och bingo på er alla!

På väg...

Att bli sjuk,hela familjen är förkylda. lilla Zeline vill snyta sig hela tiden hahaha hon går själv o hämtar papper o fräser så söt. Hon lär sig mycket av storebror.

Som ni läst fyllde jag år i fredags förra veckan och det firade vi utan fest eller familjen,mamma hade barnen HELA helgen(första gången) så vi tog en after noontea med champagne och stand up. På lördagen var vi väldigt sega,gick o sola och en sen bio,efter det gick vi till gamla stan på restaurang Borgmästaren och tog en Baylis coffe och tiramisu.

Filmen vi såg var rolig jag små skrattade hela tiden. Den heter No trings Attached


Är ingen fan av Ashton Kutcher men han var rolig.

Nu ska jag ta feber nedsättande och vila.



inne i avvänjing

Nu kanske ni trodde annat men det är avvänjing av ammning,trodde inte det skulle bli så här svårt att sluta.

Men måste ta tag i detta nu när hon ändå har varit utan i tre nätter. ska natta lille man nu så det vart bara en kortis.
Sen blir det en film med älsklingen.

God natt på er.

God eftermiddag

Oj var det en vecka sen sist????!!!! Har varit fullt upp hemma med att rensa kläder som ska in på blocket. Och gud vad det tar tid att lägga in annonsen,varje gång jag skickade in den fick jag tillbaka "ej godkänd" på grund av något som inte de tyckte var ok att skriva. väldigt irritierande och mer när de dessutom inte skriver VAD som är fel så man kan ju ändra på helt fel grejer 100 gånger om.

Alla fall jag berättade om blonderingen.... klarade inte av att se ut så och nu är jag typ röd hårig(jag tog en toning själv så jag lyckades inte färga jämt haha) men bättre en blond i alla fall. Om tre veckor ska jag till frissan så det får se ut såhär nu.
Här kommer före o efter bild.


Igår blev jag 32år! det firades lugnt. På morgonen så fick jag frukost på sängen :O (man ska fylla år oftare),sen lämnade peter mig på pedikyr o fot massage (syrran var med). Vi satt i samma rum medans de höll på så vi hade lite tjesnack och garvade väldigt mycket för min syster har nämnligen lite fotfobi hahaha så hon led nog mest igenom det hahaha men sen tyckte hon det var skönt.
Medan vi var där så lämnade P barnen hos min mamma sen hämtade han mig och vi åkte hem för att göra ordning oss till nästa grej. Verkligen jätte trevligt en Afternoon tea på Hotell diplomat med en riktig god champagne. Där satt vi någon timme för att sen gå vidare till Brunnsgatan 6 för stand up.

Det var verkligen roligt vi garvade och garvade i hela två timmar. En härlig kväll där vi kunde njuta av varandra och bara vara vuxna utan att behöva vara oroliga för barnen. Vi ska vara barn fria idag med så ikväll ska vi på bio men först blir det fika i stan.
Känns konstig att vara utan barnen så länge,det är första gången men de trivs jätte bra med min mamma och det är viktigt.Min son tjatar om att få sova där jämt.

Känner mig seg efter champagnen och drinkarna så nu ska jag sega lite innan vi drar.

Kramar


God morgon och hej...det var länge sen

Ja verkligen länge sen men nu ska jag inte berätta anledningen,orkar inte och dessutom så sitter lillan bredvid och vill gärna trycka på tangenterna så det får bli en snabbis och en början på bloggandet igen.


Idag ska jag som många andra helger jobba,när det är sånt här väder så får man inte dålig samvete för att man gör det. Menar att jag inte tänker på vad man hade kunnat göra med familjen istället.

Appropå annat så är jag numera BLOND!!! gjorde det i Peru dagen innan vi åkte hem men måste säga att jag inte passar i det så nu har jag bokat tid till slutet av denna månad för att gå tillbax till brunnet. Nä inte hade jag roligare som blond :-) får se om jag lägger upp bilder senare.


Nu har min son vaknat så nu ska jag mysa med barnen sen blir det jobb till i kväll.

Kramar på er och ha en trevlig helg ;-)


Karen

RSS 2.0