50-öringens sista dag

Idag torsdag den 30/9-10 är 50-öringens sista dag efter 148 år!


Så ni som har mynt hemma glöm inte växla dem eller varför inte ge dem till välgörenhet,man kan också lämna dem i kassan på tex H&M där pengarna går till Unicef och deras hjälp till pakistan.


Om man nu skulle ha kvar några 50-öringar efter i morgon kan man alltid lösa in dem på banken tom 31 mars 2011.


Någon som vet vad som händer med dem??
Jo de skickas tillbaka till Finland där mynten görs och smälts ner så att metallen att återvinns.

God natt

dags att hoppa in i dushen

Nu har Zeline somnat efter att varit uppe sen 5.30,idag tänkte jag gå till öppna förskola med henne för första gången men vi får se. Har massor att göra hemma.

Igår avslutade jag mitt SATS kort då jag aldrig kommer iväg som jag hade hoppats så 500kr i månaden är bortkastade pengar man kan lägga på annat.

Här kommer gulliga bilder på barnen då vi var i parken :-)

Efter parken gick vi till Nacka Forum o fikadeIdag får vi se vad vi hittar på efter förskolan....jag är väldig sugen på en chailatte ;-)


Kram

5 års kalas


Våran fina son fyllde 5 år den 15 sep och det firades två gånger :-)
Vi började med frukost på sängen innan dagis:

Sen efter dagis kom hans mormor,farmor och min syster och moster med familj  för att fira honom och så här blev det:


Han var så glad när vi sjöng för honom:Vi hade jätte trevligt,Peter gjorde massor med pannkakor o plättar så det vart över massor. Zeb var jätte glad över sina presenter.


Igår hade vi kalaset i lokalen, zebastian fick bestämma tema,lekar och vilka som skulle bjudas. Av 12 barn som bjöds kom 9st + föräldrar och släkt så vi var många.

Temat var G-Force och vi lekte sätta svansen på grisen där vinnaren fick ett pris,sen vart det pinata och på slutet fiskdamm.

Pinata dax! För er som inte känner till det så är det en pappers figur som man fyller med godis och små leksaker sen får barnen ha bundna ögon och försöka slå sönder den för att innehållet ska komma ut. Mycket populär i Sydamerika. Jag beställde min från partytajm.se.Fiskdamm!

Kalaset började 13 och nästan alla gick vid 16.30 sen var det bara min mamma,michel o hans pappa,syrran o rolle och ett par vänner som stannade kvar tills vi städat klar o föjlde med hem.

Detta är sista bilden från kalaset när Zeb sitter med alla sina presenter.Tack till er alla som var där,Zeb,vi hade en väldigt bra kalas.


Kram
Amy diamonds kommer till nacka forum idag....

Amy diamonds kommer till nacka forum idag. Ni som har vägarna förbi.


Hej

Klocka är 02 på natten och kam inte sova, har inte lagt in bilder på länge då min mobil är på lagning och jag har fått låna en mobil från telefonkisken som  är typ 10 år gammal haha. Men den går o ringa med allafall.

Zeline växer så det ryker och har nu 6 tänder,kryper fort och vill gärna gå runt med hjälp. Min Zeb fyller snart 5år !!!! vad hände med min lilla bebis??? :-(

Imorgon är dagis stängt så vi kommer försöka hitta på något,hoppas det är lika fint väder som idag.


Igår överraskade vi Zeb med bio,han har velat se den  här filmen så vi sa bara att vi skulle iväg på grej med honom efter vi lämnat Zeline med mormor. Han vart såå glad och han gillade filmen.

Nu orkar jag inte skriva mer men vi ses snart igen.

Kram

RSS 2.0