Hej alla friska

Här sitter jag i soffan med ont i kroppen och feber,ingen luktsinne alls och inne på min tredje toarulle.

Jag som inte har tid o vara sjuk,hoppas det blir bättre till imorgon för på tisdag ska jag jobba och vill ju gärna komma igång med tränningen men det kan jag ju glömma i veckan. Men veckan efter så börjar min träning med PT (personlig tränare) och då ska vi träna 3 dagar i veckan fram till början av december då vi åker på semester.

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv medan P badar barnen.

Ha en trevlig halloween!



sjuk

Sitter i köksbordet med en stor kopp varm te o honung och alvedon. Har inte sovit bra inatt,hade jätte ont i halsen och feber ush ush och jag som skulle jobba helgen.

Vi firade som sagt min bror här igår och det var trevligt förutom att min söta bror bara satt och läste en bok han inte kunde släppa synen från,tom när vi sjöng för honnom läste han den hahaha har aldrig varit med om nåt lknade.


ok orkar inte mer måste lägga mig. kom gärna med förslag om vad jag kan drick/äta för att bli frisk.
Provade det här igår och det var äkligt!! men vad gör man inte för att bli frisk.

Kram

12 års firande

Min underbara lille bror fyller 12 år idag och det ska självklart firas.
Firandet bli hos oss så jag måste ta o göra mig fin för snart kommer de.

kram

Pumpan vi gjorde igår

Våran Zebastian är väldigt förtjust i hallowen så igår köpte vi en stooor pumpa på Ica maxi o här är bilderna







Läskig va??


God morgon ahhhh

Jag är såååå trött idag,sov dåligt inatt för Zeline kunde inte sova med sin täppta näsa.

Hon somnade en liten stund men när vi precis skulle börja kolla på filmen vi hyrt så vaknade hon och fick sitta med oss hela filmen. Som för övrigt var bra. Det var Becks nya "levande begravd"


Ni som gillar beck kommer gilla den.

Dagens blogg!

Nu har jag lottat en vinnare och det vart........

den här bloggen!


Grattis!!!

Ni som inte vann har en ny chans snart igen.



Karen

Personlig tränare




Nyss hemkommen från Sats,jag skrev ju ett tidigare inlägg om att jag sagt upp mitt sats kort men något hände och igår när den skulle avslutas så ringde jag och sa att jag ångrade uppsägningen. Så idag har jag varit och träffat en jätte gullig PT,som ska hjälpa mig att komma i form till beach 2011. Vad tror ni,klarar jag det?? det måste jag med tanke på deras PT priser som inte var det billigaste precis men men hoppas det är värt varenda krona!

Hur som helst så trodde jag att det var värre ställt med min kropp än vad det var,26% fett och bmi på 21.
Midjan 78 cm. Ni får mer info sen då jag kommit igång och har resultaten framför mig (minns inte riktigt alla mått).

Kul förresten att så många vill vara med på dagens blogg,fortsätt med inlägg så drar jag en vinnare i morrn :-D


God natt på er

Dagens blogg premiär!!!

Vill du bli dagens blogg??

Skriv att du vill vara med !

I morgon dra jag en vinnare :-)

10 mån kontroll och lite annat

Igår var vi på Zelines 10 månaders kontroll och det gick jätte bra,hon var lugn och satt gärna i läkarens och sjuksköterskans arm. Tänk att tiden går så fort,ibland vill jag att tiden ska stå still väldigt länge.
Sen träffade vi upp mormor och informerade mig lite om vaccin på svea vaccin,det är ju inte långt kvar till våran resa till solen :-) och annat(mer info kommer sen).
Vi gick in på Zara och kunde inte låta bli att köpa de här söta plaggen till Zeline
Senare kom älsklingen hem med en jätte fin och stor orkide för att jag kännde mig sjuk och febrig,jag visste precis var den skulle stå...
...i hallen,den passade perfekt in där :-) visst är den fin??

Senare på kvällen när vi nattat barnen såg vi en rolig och underhållande film som heter Killers med Ashton Kutcher och Katherine Heigl



Det var våran dag igår,idag händer inte så mycket mer för jag är slö och känner mig febrig igen. Jag håller nog på bli sjuk men har bokat tid hos en personlig tränare i kväll som jag måste gå på.

Kram på er




God morgon

Vaknade 7 imorse med ett sug på att springa så jag gjorde mig ordning och tänkte smyga ut men Zeline vaknade och tiden bara rann iväg så nu har jag gjort lite magövningar sen blir det o hoppa in i dushen och gå till jobbet.

Ha en riktigt bra söndag!

Nya inköp

I veckan köpte jag nya gardiner till våran sovrum och en ljushållare man hänger på gardinstången och såhär vart det







Vårt sovrum går i bruna och röda färger så detta passade perfekt. Gardinerna är köpta på Hemtext och ljushållaren på Indiska.

I veckan var älsklingen i Fagersta och när han kom hem hade han den här fina presenten med sig till mig :-)


Det fanns ett enda plats jag kunde tänka mig för den fina presenten och det vart köksbordet.

Nu har man landat

Sitter äntligen ner i soffan,kom hem klockan 19 från jobbet och direkt amma sen äta,umgås med familjen och om 5 min natta Zeb som kollar på tecknade Mr.Bean

Om en stund ska jag lägga upp bilder på nya gardiner jag köpt och en present från P jag fick häromdagen.

Natti natt så länge

Heldag med Zeb

Idag hade jag en heldag med Zeb,vi var på bio och såg "Dumma mig" som var rolig. Efter bion gick vi på  Mcdonalds sen blev det åhlens för inköp av vinterskor till Zeb och Zeline sen hade jag lovat att vi skulle förbi Buttricks och titta lite. På vägen dit utanför Åhlens så stod en staty....inte en riktig alltså,en människa kläd i helt guldfärgade kläder och han stod helt helt stilla. Jag gav Zeb några mynt som han kunde slänga fram och då rörde han sig och skakade hand med Zeb som sen fick ställa sig med honnom och jag passade på att ta en bild hahaha trodde inte han skulle våga gå fram.



Nu ligger Zeb här och vägrar lägga sig i sängen så nu ska jag natta min underbara söta rolig son.

God natt



Nu ska vi se på Dumma mig!

22102010123 (MMS)

Nu ska vi se på Dumma mig!


På väg till stan

22102010122 (MMS)

På väg till stan


Inte som man tänkt sig

Igår var jag o lämnade Zeb på dagis sen höll jag mig ute hela dagen tills jag skulle hämta honom vid tre,vi gick hem en stund för klockan 16 på torsdagar har han engelska men när jag kom hem och öppnade min mail så hade de från english4kids lämnat meddelande om att lektionen började 16.30-17.10 vilket vi väntade på men inte hemifrån förräns 16.35,när ni kommer fram säger de att lektionen började 16(alltså som d brukar vara).Så Zeb missade sin engelska lektion som han tycker om....det var första som hände

Andra: när vi kommer därifrån vaknar Zeline och jag tar upp henne,då har blöjan läkt igenom rejält på alla kläderna så vi går till forum för att handla nua kläder. Väl på H&M så har jag handlat det Zeline ska ha och jag sticker iväg för att göra ren henne och byta om,när jag kommer tillbax till H&M har Zeb råkat kissa på sig lite.....Jaha då var det bara att köpa nytt till honom,byta om och sen gå äta som planerna var. När vi ätit färdigt med en liten Zeline som bara hoppar upp från matstolen så man måste hålla i henne med ena handen och försöka äta med nästa så var klocka 19.30. Trötta går vi hemåt men stannar till vid utgången där Xbox har reklam för deras nya spel....jätte häftigt den har en sensor som känner av hur du rör dig(nästa som nintendo wii fast utan att behöva hålla i något) Och där fastnade Zeb länge,det var roligt. Tror nog vi ska köpa en när den kommer ut i början av november.

Så här såg det ut


Väl hemma så var vi sååå trötta men inte barnen som somnade vid 21.30.

Det var den dagen!

Iväg till förskolan

Idag ska jag lämna Zeb då P åkte iväg tidigare,sen ska jag nog gå på öppna förskolan med Zeline för första gången. Med Zeb var jag alltid ute på olika saker men med Zeline har det varit lugnare hemmadagar :-)

Kram

Trasiga presenter

Jag vill höra med er där ute vad ni tycker om att få presenter som är köpta på loppis och/eller trasiga,hur skulle ni reagera och vad skulle ni göra??

Är det vanligt eller? för mig är det big NO men vet inte hur jag ska handskas med det då det är någon närstående och detta har gjorts vid fler tillfällen.

Diskutera gärna detta




Vatten



lånad bild

Härom dagen var jag och barnen inne i en affär där de sålde drycker,en pojke i 4-5 års ålder säger till sin farmor att han är törstig därpå farmor svarar -du får dricka när vi kommer hem ..!!!?????!!!!

eh Va???? Hur kan man säga så till ett barn, för det första så tycker jag att alla föräldrar ALLTID borde ha en vattenflaska under vagnen,väskan,ryggsäcken mm och för det andra så kan man faktiskt be om vatten på det flesta ställen utan att betala om det är där skon klämmer.

Jag tyckte synd om pojken,tänkte mig själv i situationen att vara törstig och inte kunna dricka vatten.

Har alltid vatten med mig till mina barn och hoppas verkligen att alla andra har det. Nog om det,har fått sagt mitt nu.



Blocket dax

Har rensat massa med kläder som nu ska läggas in i blocket,hoppas jag får sålt massor innan december för då ska vi åka på semester!!!!!!! Mer om det senare.

Hörde ni att det ska snöa??? Varför så tidigt? nog med att det är kallt och regnigt. Nu gäller det att hitta en snygg OCH varm vinter jacka,har ni hittat någon eller har ni tips var de kan finnas så dela med er :-)

Kram


Filmdax

Nu har barnen somnat så älsklingen o jag ska titta på film,vad det blir har vi inte bestämt än så det berättar jag i morgon.

God natt

Mysiga höst plagg

När man tittar ut en sån här dag så vill man krypa under täcket och dricka något varrmt.
Men man har inte alltid den möjligheten då man måste ge sig ut i detta väder så här får ni lite tips på mysiga/varma tröjor.









Alla kommer från H&M .



God morgon

Jag mår bättre idag,så nu ska jag fixa här hemma med det som inte gjordes igår. Zeline sover så jag ska passa på och göra ordning mig.

kram

Sängliggande

Klockan är snart halv tre och jag borde röra mig mot Zebs dagis men idag mår jag konstigt,har faktiskt gjort det i ett par dagar men det har funkat att jobba. Men idag ligger jag här och tittar på när Zeline leker,då o då vill hon upp till  mig och det här gjorde hon nyss


Nu försöker hon stänga av datorn

kram

Chokladmässan 2010

I fredags bestämde jag mig för att åka till chokladmässan eftersom helgen skulle bli omöjlig då jag jobbade.

Jag tog med lille bror och Zeline medans mamma och Zeb var i kulturhuset. Inga köer in på mässan och lagom med folk.

Här är mina egna bilder från den dagen:






Ovan:minst 80% var choklad och resten var av annat ätbart ting,otroligt fint va?


Världens största chokladfontän!!! och min söta bror :-)













Det var det,längtar till nästa år men tills dess får man ju besöka chokladfabriken så länge.

Chokladmässan

I morgon öppnar Chokladmässan dörrarna och varar hela helgen.

Så ni chokladälskare kika här för mer info.

Lämnar er med lite goda bilder









Någon som ska dit ?

God natt på er.


Överraskande besök

Något annat som hände i fredags var att min syster kom o överraskade oss hemma,Zebastian vart alldeles till sig


Zeb tycker om sin moster Gigi mycket, och de busar alltid ihop



Syrran kom snart tillbax,Zeb saknar dig.

Kram

Helgens aktiviteter

I fredags var hela familjen hemma så vi bestämde oss för att hitta på något som Zeb ville göra ,först tog vi en sväng till Nacka Forum och åt lunch där på Meze Lounge sen åkte vi vidare till aquaria,Zeb var så glad att han inte visste vart han skulle börja titta och det är inte så stort där så han ville fram o tillbaka i två timmar hahaha











Sen vart jag sugen på att fika i chokladfabriken, när vi kom dit så var det fullt och barnen trötta o griniga så vi åkte hem.

I lördags var jag fortfarande sugen på chokladfabriken så vi åkte dit och fikade,inte så jätte populärt hos barnen så det vart en snabb fika sen åkte vi utan planer vidare mot stan....Zeb började bli hungrig så vi tog en lunch med en utsikt över Stockholm på 155 meters höjd, Kaknästornet. Det piggade upp Zeb som tyckte det var jätte spännande.









Det var en trevlig lördag :-)

Söndagen var lite mer planerad men utan tider,vi åt lunch hemma som bestod av egen bakad pizza. Zeb tyckte väl det var halvt kul att hjälpa till men pizza blev det :-)

Som ni ser så har han slängt dit alla skinkor ihop hahaha,han hade verkligen bråttom till tv:n
Men till slut vart den så här:

Efter onyttiga lunchen tog vi det lugnt någon timme sen åkte vi till...Mulle mecks lekpark i solna, en mycket trevlig lekpark med massa skoj för barnen. Den är gjord efter Mulle mecks böcker.
Kan verkligen rekommendera er att åka dit. Klicka här för reseinfo.





Detta var våra trevliga helg tillsammans.

Kram

Hela familjen hemma :-)

Idag är vi alla hemma så snart ska vi iväg o hitta på nåt....kort kommer senare ikväll så får ni se vart vi har varit.


Hej så länge. ;-)

Gratisprov först till kvarn!!!

Detta mail fick jag idag o tänkte dela med mig :-)

http://www.semperbarnmat.se/grot-och-valling-for-lite-aldre-barn

Pankakor på torsdagar!

Varje torsdag äter vi pakakor och idag blir det ärtsoppa till. Tyvär kommer jag inte ät med familjen ikväll för jag ska iväg o jobba så fort P kommer,vi löser av varandra.

Så för att underlätta o att maten inte ska bli alldeles för sent så har jag börjat steka sen ska jag iväg o hämta Zeb och fika innan det är dax för hans engelska.

Lillan sover just nu annars hade det varit svårt med matlagning då hon bara vill att jag ska bära henne.

Kram

Bli en Buzzador!!

Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!
Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.
Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.
Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Karen79):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Karen79>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Karen79</a>
Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
<a href=http://www.buzzador.com?refstr=Karen79&lang=SE>http://www.buzzador.com?refstr=Karen79&lang=SE</a>
Hälsningar,
Karen79

Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Karen79):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Karen79

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=Karen79&lang=SE



Jag är nu med i en kampanj för pampers Activ fit blöjor och då fick jag ett paket att prova själv och prover till vänner,min nästa kampanj är på väg och det är Santa Maria India för matlagning till hemmet och prover till vänner. Det ska bli spännande. Så tveka inte att vara med!

Karen

kan inte somna

Sitter i sängen och kan inte sova,somnade vid sju med Zeline så jag har sovit 5 tim.

Idag fick jag äntligen tillbaka min mob eller jag fick en het ny istället :-) Lämnade  ju in min på lagning för 5 veckor sen så jag ringde för att fråga hur d gick o de hade fått in den. Efter jag hade hämtat den gick jag o hämta Zeb,sen gick vi hem till hans kompis så de kunde fortsätta leka medan jag o mamman S fikade o hade tjejsnack.



I morgon har Zeb engelska men innan det ska vi ta våra torsdagsfika då vi köper en kanelbulle på Konsum o sen sätter oss på espresso house o dricker min goda Chai latte :-)
Det är jätte mysig o det uppskattas verkligen av han.

Nu har våran söta son kommit o lagt sig hos oss,han drömmer något o skrattar högt haha gulligt.

God natt!

Bättre idag

Idag mår jag bättre o Zebastian har ingen feber så han gick glad till förskolan,de skulle på teater i morse.

Igår så var vi tre hemma o kurerade oss i soffan med täcken och Ice Age2,väldigt mysigt.


Och i söndags såg det ut så här




Fast Zeb hade feber så lekte han med sin syster för jag hade verkligen ingen ork med min feber.
De två leker verkligen bra ihop,Zeline har fattat det där med att leka kull. Först kryper Zeb efter henne o sen hon efter honom,det ser så gulligt ut och så skrattar de massor.

Här är lite bilder på Zeline


lilla bustjejen


På väg ut,hon gillar att ta av sig skorna ;-)


Nu ska jag vila innan lillan vaknar,hon hade svårt att somna idag(verkar som de är hennes tur att bli sjuk nu)


Kram på er


Sjuk

I natt fick jag feber så jag är hemma från jobbet idag o tycker synd om mig själv.

Så till lunch åkte P med Zeb o hämtade burger king åt mig.

Vilodax


Kram

RSS 2.0