Ingen förbättring än

Vaknade med ont i kroppen och snyter mig konstant grrr.Ont i halsen o öronen med :- Vill inte vara sjuk,verkar som jag  måste sjukanmäla mig från jobbet i helgen.

Har ni tips hur man botar förkylning så skriv gärna det. Tänkte be P köpa med sig vitlöksklyftor som jag kan vräka i mig.

Orkar inte skriva mer.



Sjuuuuk :-(

Verkar som jag blivit sjuk och det inte kommer gå över till helgen,ush. Jag som såg fram emot att jobba.
Hoppas jag vaknar imorgon och mår bättre annars måste jag ringa till jobbet.

Idag har jag legat i soffan hela dagen och tittat på film med familjen(tecknat såklart) nyss drack jag pressad lime med honnung i hopp om att bli frisk.

Nu orkar jag inte skriva mer har sjukt ont i halsen och är nog febrig(känns som det).

God natt...

En bild på Zeline :-)


Parfym tips

Luktar så himla gott,kan vara en ny favorit. Ska önska mig den när tillfället ges ;-)


Sjuk :-)

Typiskt att man ska bli sjuk nu ,grrr. Mådde hur bra som helst igår men senare på kvällen började jag få ont i halsen,öronen och kände mig febrig. Jag som ska jobba i helgen. Hoppas hoppas att det avtar under dagen,annars måste jag ringa och sjukanmäla mig så de hinner få in någon annan.

Så nu ligger jag i sängen och dricker med älsklingen brevid(måste väcka honom),Zeline och datorn. Zeb tittar på tv,tror att han ska få stanna hemma idag för känner jag mig rätt så kommer jag inte orka hämta när jag mår så här.

Kan berätta lite om i tisdags, skulle ju träffa syrra kl.11 i stan så jag ringde henne halv men hon svarade inte...hon svarade på tredje försöket. Hon låg och sov och fick för sig att vi skulle ses 12. Men eftersom jag måste hämta Zeb tre så blir tolv lite kort o stressigt för mig. Så vi träffades aldrig! och jag som såm fram emot det(lite besviken faktiskt). Hon kunde ju kommit hit istället.

Senare ringde en vän och vi bestämde att äta middag tillsammans,Zeb och hennes dotter gick på samma förskola förut och nu har de flyttat längst röda linjen mot fruängen. De saknar varandra jätte mycket och leker bra ihop. Så vi åkte dit vi 18 då P kom från jobbet och hade jätte trevligt med mat och lite vin(Zeline fick så klart ersättning då).  vi var kvar till 21 sen åkte vi hem.

Nu ska jag byta blöja på Zeline.

Hej!




Ut o gå!

Var så trött i morse, nu ska jag gå 1 timme och sen vid tolv blir det lunch med en vän.

Igår vart inget som planerat,berättar mer sen.

Kram

Ska snart iväg

Morgonen började lite stressigt med försovning för P så det var bara för mig att gå upp ur sängen och fixa till Zeb. Jag är alltid uppe tidigt men det vart lite sent igår och jag låg så skönt i sängen för en gångs skull :-)

Började med banangröt för Zeline igår,oj vad hon tyckte om den. Gav henne en smakportion igår kväll men fick göra mer,sen la jag ner henne i vagnen och gick min promenad. Var tillbax lagom till Hollywood fruar. Tog en dusch efter det  la vi oss på sängen o mös och tittade på gamla avsnitt av Ballar av stål.

Har lite press med att fixa middagen i kväll :-D,så jag hoppas hinna med det innan P kommer hem. Han brukar ju alltid göra det när han kommer hem,men efter helgen som var då jag jobbade och han var hemma med barnen och gjorde mer än vad jag brukar göra så känner jag att jag måste bevisa att jag också kan hahaha. Men jag är verkligen ingen höjdare på laga mat bara godsaker är kul att göra hihi.

Oj Oj Oj klockan springer iväg......ska möta syrran i stan kl.11 och jag sitter här i nattlinne :-O måste bädda sängen och fixa lite innan jag hoppar in i duschen.  Ähs ingen panik (tror jag) syrran är alltid sen så det gör säker inget.


Kram på er

Sitter o myser med familjen

Har jobbat hela helgen och känner att vi inte haft tid att umgås som familj,nu sitter vi och tittar på Ronja Rövardotter. Mina promenader har blivit lidande....saknar att gå,hade sån trräningsverk sen jag sprang så kanske borde jag springa oftare så bränner jag mera fett!!

Har varit och fixat naglarna idag hos Selda (Karins Nagelhörna), Hon är så duktig :-) får ofta komplimanger för mina naglar. Kul! Och hälsat på mina arbetskollegor på H&M, visat upp Zeline som de inte hade sett än.Hann inte så mycket mer,tiden går fort,sen var det dax för att hämta Zeb på dagis.


Ikväll blir det o titta på Svenska Hollywood fruar,sista avsnitt idag :-( Min favorit är Maria Montazami. Hon är ju sååå skön hahaha

Svenska Hollywoodfruar

Nu ska Zeline ammas.

Kramizar

fullt upp

Har inte varit så aktiv i bloggandet,det beror på att jag har mycket att ta tag i hemma. I tisdags kom de för att lägga ny golv i köket och vart klara igår så nu ska jag forsätta med städning och uppackning av lådor.

Har inte gjort det på ett tag,tur att man har en kläddkammare som man kan slänga in allt så länge.

Kommer med bilder från köket senare,det är en stor förbättring nu,visst hade jag velat ha något annat men det är hyresvärden som fixar och då har de ju standarmaterial som man får välja på och det är ju inte världens finaste precis.

Har inte varit på promenad varken igår el idag(kanske blir det senare idag).

Lillan sover så jag måste passa på med städningen nu.

bye bye

Idag gjorde jag framsteg

Hahaha jag menar att jag sprang lite när jag var ute på promenad,men det märks att man inte har kondis. Kom hem nyligen från promenaden,lite sent och mörkt hann det bli men kände att jag måste då jag inte gjorde det igår.

Nu ska jag hoppa in i duschen  och sen umgås med min älskling.

Kramizzzz

Gott & Blandat

God morgon!!
Igår var vi på 70-års fest så barnen sov hos mormor,första gången för Zeline och det hade gått jätte bra. Det är nog bara jag som var orolig. Trodde jag skulle få bättre sömn men vart ungefär lika. Eftersom jag ammar så var mina bröst knöliga o hårda när vi kom hem från festen vid 01 tiden,så jag satt och klämde ut allt som en kossa hahaha(glömde pumpen hos mamma). Sen var det dgs igen vid 5 tiden när jag vaknade i soffan o skulle till sängen.Kunde inte gå lägga mig det känndes som de skulle sprängas. Sen vaknade jag vid 10 tiden och samma process igen. Trodde inte jag hade så mycket mjölk :-O
Nu lite om helgen:
FREDAG

Vart en softar dag hemma med barnen,sen var vi ju i nacka forum och handlade lite. Zeline fick smaka för första gången på morotspure(hon blir 4 mån snart) men vi tjuvstartade lite. Hon var så söt med grimaser men hon verkade gilla det.


LÖRDAG

Började morgonen med att ta min 1 timmes promenad med Zeline,Eftersom vi skulle på 70 års fest så tänkte jag gå förbi Forum lite snabbt och se om jag hittade något att ha på mig. Hur som helst.....kommer in i forum svettig och flåsande(aldrig visat mig så där bland massa folk),in på H&M och hittade träningskläder(JA!!! jag vet....det var inte det jag skulle dit för)alla fall köpte det men inget till kvällen,gick vidare till olika butiker bl.Gina tricot inget där heller....eller jo!ett par jeans sen mer butiker tills jag hamnade på ZARA!!! där hittade jag DEN lilla svarta (räddaren i nöden) sen gick jag till Twilfit för att köpa strumpbyxor. Zeline låg i vagnen och sov så jag tänkte att jag skulle in på CHANGE och kolla lite bh:ar(inget jag tänkte köpa just då men...) kom på att jag behöver faktiskt en svart bh till klänningen. Gick in men ville inte prova nåt när jag kände mig svettig,men sen kände jag att jag måste prova hinner ju inte sen. In i proven,fram med natusan tvättlappar och gjorde mig lite ren. Butiksbiträdet var jätte hjälpsam och gullig. Alla fall så hittade jag några som passade och skulle betala då jag kände att brösten var sten hårda och dax att tömmas....Zeline hade då vaknat och jag frågade tjejen om det var ok att jag ammade i proven. När jag tar upp Zeline så är hon alldeles blöt stackarn så bort med kläderna och ny blöja. Hon fick gå hem i kofta o jacka inlindad med filtar.
Betalade bharna och trosorna och gick raka vägen hem. NEJ förresten,köpte snus och en latte till P på vägen. Jag kom alltså hem med mer än en svettig kropp efter promenaden.


Just det...någonstans där emellan var jag på systemet och köpte Whisky till födelsedagsbarnet.

Kom hem badade Zeline sen dushade jag och fixade håret i lugn takt tills P säger att han tog fel på tiden då festen började!!! Han sa kl.19 till mig och det var kl.18 så nu vart det stressigt med allt. Fixade barnen och iväg till mamma för att sen åka vidare till stan där festen var på Harö krog/Nordens ljus (Museikajen vid Nationalmuseum).

Väl på plats var det väldigt trevligt och god mat. Vi var nog de yngsta där, fann många kloka människor att prata med.
Alltid lika intressant att prata med äldre som varit med om en hel del och har livs erfarenhet. De fanns live musik också: Janne Stolpes Hot Four dixielandmusik
Det vart inte mycket bilder då jag inte ville vara ohövlig och ta upp kameran när man sitter i en diskussion.




Nu ska jag pumpa ut lite mjölk och göra mig ordning,saknar mina barn.

Kram

Ush vilket väder

Idag hade jag verkligen ingen lust att kliva ur sängen,skönt att Zeb inte går till dagis idag då slipper man gå ut. Hoppas det blir bättre under dagen.

Köpte en ny mixer igår då våran gick sönder och vi har kört med stavmixern varje morgon nu.

Var förbi H&M och kom ut med största kassen därifrån :-O köpte kläder till barnen och hittade en blå trännings jacka jag velat ha och nu var den på rea!!!

Nu ska jag städa så jag kan ägna mig åt Zeb sen (han vill spela PS3 med mig),köpte nytt spel igår


Han tyckte den var rolig :-)

Recept på lite nyttigare pannkakor!

2 1/2 dl mjöl

2 1/2 dl dinkelmjöl

2 dl vatten

3 dl soja mjölk (vanilj)

4 dl mjölk

1/2 burk kesella

1 tsk bakpulver

lite vaniljsocker

4-5 ägg

Man kan ju skippa mjölken helt och bara ha soja mjölk och istället för sylt lägg på färska frukter :-) och lite pankaks sirap


En power smothie i nacka forum

14042010113 (MMS)

En power smothie i nacka forum


Namnhalsband

Har fått mycket positiva komplimanger för mitt namnhalsband så jag länkar er till Linda som gjorde den:

www.stansathjarta.blogg.se

Jag är jätte nöjd med mitt halsband!

Blir nog gymet idag

Sitter här och väntar på att mannen som byter kakel i köket blir klar så jag kan ta mig till gymet, han var här igår och rev bort de gamla och spacklade. Nu sätter han upp de nya men blir inte klar förrens imorrn.
så här såg det ut igår när han höll på:

Nu blir det avlånga plattor istället.


Igår på förmiddagen var jag på Nytorget med syrran och några vänner,det var så skönt väder och vi satt på uteservering. På vägen hem gick jag in i en liten glassbar mittemot lekparken där de hade cocos och saffrans glass,det känndes färskt och smakrik.

Senare hemma åt vi lamm som älsklingen lagade i ugnen med potatis,morrötter,rödlök och tomater. Han bara fixade ihop nåt utan recept och det vart jätte gott.Det smälte verkligen i munnen, till det vart det hans goda tsatziki:

Ikväll kommer jag lägga upp bilder på nyttigare pannkakor som P gjorde härom dagen med färska frukter.

;-)

Blandat snack

Åhh vad skönt det känns nu när våren är här,solen skiner och människorna är glada :-)
Men imorse när jag tog min promenad var det så kallt att jag inte hade nån känsel i mina lår.
I morgon ska de byta kakel i köket vid 8 tiden så jag ska försöka gå ut tidigare och på onsdag kommer golv läggaren...u händer det grejer här hemma :-) snart blir det ett hem att trivas i:-)


Till annat.....
I lördags kom släkten och firade mig,hade en jätte trevlig kväll(tyvärr inte många bilder).Innan maten hade vi cranapper med räkröra och pisco sauer (peruansk drink gjord av sprit,lime,socker,äggvita och is som man mixar)P gjorde laxpasta som alltid blir lika gott och vi drack två olika sorters vitt vin och båda var goda(missade skriva upp va de hette). Till efterrätt blev det äppelpaj:
Här är lite bilder från kvällen


Fick ett fint halsband av min moster från pilgrim. Och blommor från resten av släkten.

SÖNDAGEN EN HÄRLIG DAG MED FAMILJEN!!

Vi tog en lång promenad ute i det härliga vädret,Zeb hade spark cyckeln med sig.



Nu blir det mat!

Kram kram



Forsättning....

Idag blir det en fortsättning av min födelsedag,släkten kommer förbi idag. Tyvärr kunde inte alla komma.

Alla fall....hann inte skriva klart om min födelsedag i torsdags. P gjorde kalvbiffar fyllda med fetaost,potatis och tsatsiki mmm jätte gott vart det, så drack vi två olika viner(zeline fick ta ersättning den kvällen)

Min lillebror,syster och jag :-D



Och idag blir det Laxpasta(en av mina absoluta favoriter) och P äppelpaj.

måste skynda mig nu :-o

Lite om min födelsedag!

Jag kan ju börja med morgonen, meningen var att jag skulle få frukost på sängen MEN....väcks av  en liten pojke som kissat på sig :-O, då var dert bara att gå upp och ta bort lakanet för tvätt (såna tillfällen är det skönt med tvättmaskin hemma).

P hade frågat vad jag ville ha till frukost men då jag vill gå ner så ville jag bara ha en smothie. Så det fick jag med ett ljus vid sidan och lite presenter. Jag har ju fått några av mina presenter i förskott,massage dynan och ett namnhalsband med barnens och P namn, som jag ville ha.
och så en topp från ZARA som mamma gav till mig lite tidigare 

Och det här fick jag igår:


Tröjan fick jag av syrran och parfymen av syrran och Rolle.

Nu vill Zeb leka får skriva mer sen.

Kram


tävling! (tom 11/4-10)

Ännu en tävling :-) hos My Shabby chic house, sånt är aldrig fel:

Tävlingskitet består av ljuvligt diskmedel , en flaska med köksrengöring och handcreme.

Tävling! (tom 10/4-10)

Huset mitt i byn lottar ut den här fina skylten t.o.m 10/4 !!!

Fin va??

Natti natt

Idag har jag hållit på med det oändliga fix hemma, sen gick jag till forum för att titta lite. Kom hem en stund och gick ut igen,ner till maxi för att handla mat. P skulle göra kalvfärs med fetaost men duktiga jag kom hem nötfärs och utan fler av ingredienserna som skulle vara med :-I , Vet inte vad jag tänkte på egentligen. Köket är inte min starka sida hahaha

Efter blöjbyten och barnnattning  la vi oss ner för att kolla på film:

All about Steve
Inte värd och se,lite skrattade vi men otroligt meningslös film.Vänta tills den visas på tv istället. Visst har Sandra Bulloks karriär varit nere länge men tror inte den här filmen hjälper henne upp.

Nu har jag inget mer att skriva....Jo förresten Fyller 31 år idag GRATTIS!!!!! till mig hahaha
Mamma och syrran kommer förbi och på lördag blir det resten av släkten. Bestämde mig för att inte göra en fest och bjuda vänner,kanske nästa år.

Sov sött

3 månaders vaccin

Idag började jag morgonen med att städa och skura golven. Sen hade vi tid på bvc till Zelines 3 månaders vaccin. Sötnosen fick två sprutor, åhh vad hon grät :-( Vikt och längd var bra.

Hoppas bara att hon inte får feber och blir gnällig inatt.

Sen gick vi o hämtade storebror på dagis,hon ligger fortfarande och sover.  Snart kommer älsklingen hem och tar med sig zeb till gymet.

Jag tänkte ta en sväng upp till forum :-)


Kram

segar dag

Vad skönt det är att bara ta det lugnt. Härligt att bara sitta i soffan med hela familjen och göra ingenting.

Zeb har tittat på tv,Zeline(zessan) har varit lugn,P har  hållt på med sin dator,åkt och tränat o jag lekt med min dator :-)

Igår jobbade jag i stan,vilken härlig butik det var och rolig personal. Dit vill jag igen. Träffade en gammal skolkompis från högstadiet som också jobbar där.

Om 3 dagar fyller jag år,då jag inte har något bättre för mig ska jag tipsa er vad jag vill ha.....hahaha *smile*

Ballerinaskor från GUCCI

Jacka i skinnimitation från H&M
kläning från VILA


Jack-väsk hängare från cocoo.se

Det var väl inte så mycket begärt?? :-D

Nu ska älsklingen och jag mysa framför tv:n


Natti natt


God morgon

Sitter med barnen i soffan och tittar på chuginton,vi har haft en trevlig helg hittills.

Fredags morgonen började inte så bra :-( Jag brände mig med kaffebryggarens ånga.
Det har blivit som vattenblåsa nu och svider Ajjjj!!

Sen hade jag tid på Karins nagelhörna och fick mina efterlängtade naglar :-), Selda som fixar mina naglar är jätte duktig. Jag är så nöjd med dem:


När jag kom hem ringde en vän som kommit hem från brasilien och var i närheten så de kom över med barnen(en av Zebs bästa vänner). Vi satt o pratade en stund och tiden bara gick så vi bestämde för att äta tillsammans :-)
Vi gick ner till Maxi och kom fram till att äta tacos.

Våra barn leker så bra ihop,det är skönt så slipper man oroa sig för att de ska bråka och det ska gråtas hit o dit.



Vi hade en jätte trevlig kväll med dem,när de hade gått hem tittade vi på Solsidan på tv4. Riktigt rolig program för dem som inte sett den - Titta på det! fredagar 21.30.


Igår lördag så var vi bjudna hem till min moster i täby på lite påskmat,alla skulle ta med sig något som knytkalas. Det var trevligt,hade tur med vädret så vi kunde sitta ute och barnen hoppade i stora studsmattan de hade på tomten.De fick också leta efter påskägg ute i stora tomten.

Eftersom de håller på renoverar huset jobbade de lite samtidigt med att elda kvistar från trädet de sågat ner. Mysigt med brasan då det började bli kallare senare på dagen.

Nu ska jag göra ordning mig och åka o jobba.


Ha en trevlig påskfortsättning :-)




Inte en enda bil ute. Soligt o skönt väder.

02042010091 (MMS)

Inte en enda bil ute. Soligt o skönt väder.


Nu ska jag ut o gå

Japp nu är det dags att ta en promenad :-)


Kan säga att det där med graviditieten var ett APRILSKÄMT, gick ni på det???


HAHAHAHHAHAHAHA APRIL APRIL

Oj då :-O

Jaha hur berättar man det här.......Min dotter är nu 3 mån idag och ja....har precis tagit en grav test och gissa????

Jag är gravid IGEN!!!!! Vad gör man??? måste smälta det nu.

Hör sen.

Tävling tom idag!!! 20:00 presenteras vinnaren

Jag är med och tävla om Schwarzkopf Q10 Kampanj.
StylesofSweden.se

Var med du också hos alltomthehills.blogg.se Men skynda tiden går ut snart!!!

Är jag vaken???

God morgon :-O Förstår inte att jag vaknar så tidigt idag,är så trött. Var och hjälpte syrran att flytta igår och det vart alldeles för sent. Har lovat henne komma förbi nu på morgonen och göra det sista.

Nycklarna ska in 12.

Måste skynda mig nu.

Kramar


RSS 2.0