testar!!

test

Om P födelsedag

I lördags så överraskade jag P med restaurang besök på Sabai sabai ,Vi kom dit 19.15 och hans vänner var där. Mysigt thai ställe med jätte god mat, verkligen att rekomendera!






Vi hade jätte trevligt och hoppades att kvällen skulle fortsätta vidare på något hak men ingen var upplagd för det :-( Så vi var hemma ca 23.

Hemma bad jag älskligen ta en helbild på mig och det bästa han kunde ta var de här två:


Vad säger man ?

Kram


30/11 V.36

Vecka 36

Kroppen: Nu står livmodern i regel som högst och det kan kännas som om alla organ är ihoppressade till bristningsgränsen. Livmodern når ända upp till bröstbensspetsen.
Under hela graviditeten har säkert tankar runt förlossningen funnits mer eller mindre. Det känns säkert som om du har varit gravid bra länge nu och förlossningen börjar kännas allt mer aktuell. Vissa ser med spänning fram emot förlossningen medan andra har blandade känslor. Det är bra att ta reda på vad som händer under de olika skedena under förlossningen. Till exempel hur du kan hantera och möta smärtan och vilka smärtlindringsmetoder som finns att tillgå.
Det kan kännas skönt att ha en väska färdigpackad när det är dags att åka in till förlossningen. I den kan du packa saker som journal från barnmorskemottagningen, olja till massage, tjocka strumpor/tofflor, mjukisbyxor, tandborste och tandkräm, hårborste, hårsnoddar, tvål och schampo, amningsbehå och amningskupor, matsäck och kamera.

Barnet: Nu väger barnet mellan 2200-2500 gram och längden är ungefär 45 centimeter. Barnet kan börja röra sig mindre nu, de stora rörelserna ersätts ofta med små stötar från fötter och knän. Man kan få fin kontakt med barnet inne i magen, om man till exempel puttar lite på något som kan vara barnets fot kan man få en reaktion tillbaka. Kanske tar barnet bort foten för att sedan placera den på samma ställe igen.



God  morgon....
Vaknade för inte så länge sen,somnade ca 05.40 i morse. Hade molnvärk och ont i blygbenet. Satt och läste runt i familjeliv om "sen avnavling" nåt jag aldrig hör talas om. Väldigt interesant ska lägga upp lite info om det sen.

Ligger i sängen och orkar ingenting,känner mig febrig men har ingen feber. Som det känns nu kommer jag ligga här hela dagen och försöka få lite mer sömn.

Magen känns väldigt tungt och jag orkar inte gå(går som en anka),i morgon har jag tid hos BM så skriver mer då.

K

30/11 kl.04.34

Är fortfarande vaken.kan inte sova och ingen lust att blogga.

Skriver mer senare under dagen.

Kram

Z favorit låt just nu


Mina filmer

Gårdagens film är verklighets baserad,man får nog ta den lite för vad den är. Absolut ingen tjejfilm men till killar som gillar rå slagsmål med mycket blod så...

Jag tittade till och från på filmen,vissa scener klarade jag inte av. Skådespelaren med huvudrollen gjorde en fantastisk rollprestation. Därför höjer jag betyget.

Mannen den handlar om lever fortfarande och sitter än idag i fängelset.

BETYG: -K - KKKKK


Bronson: KK


Kramizar :-)



Håller på att bli sjuk

Ush vakna lite febrig och ont i halsen,ska ta alvedon och dricka te med pepparkakor tills resten av fam vill äta frukost. Z väckte mig för att påminna om att vi glömde äta glass efter vi ätit igår kväll :-D så nu ville han ha en.
P kom hem senare än vad han tänkt och jag hade ingen ork till att laga mat så vi åkte iväg för äta, hade inte ens lust att äta så det vrt en grekisk sallad för mig och plankstek för P. Z ville ju självklart ha pizza. Ett par vänner till P kom förbi så ci stannade till 21 sen åkte vi hem,hade velat åka hem tidigare men ville ju inte förstöra stämningen och hans födelsedag.

Kan säga att vi fortfarande inte ätit av tårtan jag köpte,hoppas han vill ha nu på morgonen :-)

I kväll ska vi ju ut och äta, och festa hoppas bara min kropp orkar. Har så himla ont i bäcknet,alltså riktigt ont att jag gråter av smärta. När P kom hem igår så sa han att det syntes på mig att jag inte mådde bra fast jag försökte dölja det. Det blir nog inga fler barn för oss,den här grav har varit allt annat än rolig.

Kramiz


Grattis älskling!

Idag fyller P år, jag satte klockan på ringning 07.00 så att vi kunde sjunga för honom i sängen och ge han en present. Tyvärr kunde han inte äta frukost för han skulle lämna prover hos läkarn på morgonen,då tänkte jag att efter han varit där skulle vi två hinna med frukost inna jag drog till sjukgymnasten. Nä inget vart som jag tänkt,han somnade om och jag lämnade Z på dagis och åkte direkt till sjukgymnasten :-(  Vi får ta det när han kommer hem från jobbet istället.

Idag blir det lugnt med hemma mys,tårta och present men i morgon ska vi ut (kan inte säga mer).

Hos sjukgymnasten gick det bra men som vanligt har jag otroligt ont att jag nu gråtit av smärtan två dagar i rad. Så ska jag gå i klackskor imorrn :-( hur ska det gå.

Nu ska jag leka lite med min corazon och djuren.

Kramiz



Så gulligt :-)

Igår när Zeb och jag satt i köket så tittade han på mig med en blick och sa:
- Jag är så kär i dig
Han har sagt det några gånger men man smälter ju varje gång och han fortsatte upprepa det med blicker kvar så jag var tvungen att ta ett kort

Gulligt va?


TEST


Orka......

Nu är klockan 15.30 och jag har inte gjort nån nytta hemma. Kroppen orkar inte,jag försöker hålla efter men det räcker med 1 dag så vips ser det ut så här:

KÖKET

HALLEN (ska till pappersinsamling)

BADRUMMET (tvättas)

VARDAGSRUMMET (Z leker med dinosaurier o jag bloggar)


Så måste jag dammsuga,vill ju gärna ha fint när P kommer hem ikväll. Han fyller år i morgon och vill inte att han ska tänka på att städa.

Så här har det sett ut i två dagar nu, okej ingen ide och sitta här och beklaga sig.

UPP OCH HOPPA NU KAREN!!!!!

återkommer :-)

Mina filmer

Igår kväll så hyrde P en film till oss, Borta bäst,hemma värst med Vince Vaughn och Reese Witherspoon.


Handlar om ett par som istället för att fira jul med familj och släkt reser iväg på olika semester,men den här gången vart det inte som planerat och de var tvungen att åka till familjen. Det är där alla garderobslik kommer fram som de inte hade berättat för varandra under deras treåriga förhållande. Inte hade de träffat varandras familjer tidigare heller....


Den var rolig alla fall skrattade jag mer än vanligt med komedi filmer, En rolig film att se en vardagskväll när man är trött och bara vill få annat att tänka på än jobb.

BETYG: -K - KKKKK

Borta bäst,hemma värst:  KKK+

26/11 Trött.....

Idag är jag sååå himla trött,ingen bra natt då vi sov tre i sängen och jag hade ont överallt, Sitter här och tänker på allt som måste göra men jag orkar inte. Så stannade Z hemma med mig.



Måste ta mig ut och handla något till P som fyller år imorrn så vi kan sjunga för honom på morgonen.

Annat jag tänker på är att jag inte förberett något inför förlossningen eller inte handlat nåt alls(förutom bil barnstolen) Här är några av sakerna jag vill ha:                                                                                       Den här vagnen är från babyproffsen
Liggdelen med.
Och den här så Z har något att åka på :-)

Sen har vi ju allt annat som måste köpas som Babybjörns bärsele,åkpåse och ja mycket mer....
Det får bli nästa veckas projekt.

Kramiz

25/11 Min dag! (uppdaterat 26/11)

Morgonen började stressigt,jag vaknade i tid men hade för ont i blybenet så jag kom inte upp ur sängen. Jag blir så stressad när jag ska lämna Z på dagis nu för tiden,de går oftast på utflykt vid nio och jag har nog inte kommit i tid en enda gång på flera månader(gångerna jag ska lämna). Kommer när de redan är ute,igår fick P lämna för jag klarade inte det och då fick han åka och lämna han i parken där de var(en lång bit från dagis).

Alla fall de var redan ute och det vart en snabb hej då för jag höll också att  komma sent till sjukgymnasten. Jag måste ha gott om tid på mig vart jag än går nu när jag måste gå långsamt och har ont.

Hos sjukgymnasten blev det akupuntur för andra gången och måste säga att idag gjorde varenda nål ont(kändes knappt förra gången),sen knäckte hon lite det var så skönt... behövde verkligen det.

Sen hade jag en timme på mig att gå runt i stan och leta efter nåt att ta på mig på lör, sen skulle jag träffa upp syrran och äta  lunch på Rice i östermalm. Jag hittade en klänning på Cubus av alla ställen.(har aldrig tittat på kläder där) Dessutom hade de nåt drive bara idag 30% rabatt på alla kläder! Sen vart det H&M för att leta axelbandlös BH. Det var inte det lättaste,herre gud vad man ser ut nu när jag är gravid inget sitter som det ska :-(

Så här stor har jag blivit:


Sen vart det lunch med syrran,hennes kompis och mamma som hade varit hos sin sjukgymnast. Lunchen drog ut på tiden och jag skulle var på jobbet kl.14 för att fixa lite papper innan naglarna skulle fixas 14:30. Kom dit 14.15 kände mig jätte stressad och otrevlig mot mina arbetskollegor som jag inte hann prata med. Sorry tjejer :-(

14:35 Hos Karins Nagelhörna ,fick vänta ca.15min sen när det var min tur så tog det sin lilla tid :-c Mina naglar såg för jävliga ut då jag hade gått mer en 4 v sen jag var där,fick avboka två ggr för jag och Z var sjuka.
Syrran var med så hon tog kortet och den här med eftersom hon var så uttråkad av att sitta där


Hahaha min roliga/söta syrra, när vi satt där så fick hon sms av en arbetskompis som frågade om hon skulle med på MARATONBIO!!! Hahahaha har aldrig hört det förr,man ska alltså gå på minst 3 filmer på olika biografer i rad!!!! Sant :-D De var redan några som nappat på det.

Just det,naglarna vart  klara ca.16.20 vart så sent att jag fick skynda mig till Z dagis men på vägen så
stannade t-banan i gamla stan och så sa konduktören att vi skulle vara kvar där ett tag så de som ville kunde byta till tåget mittemot som precis hade kommit in,bråttom som jag hade byte jag självklart tåg och vad händer...andra tåget åker iväg grrrrr... Så jag står inne i andra tåget som säger samma sak som första och människor börjar gå av så jag gjorde detsamma och ser att två tåg står i kö för att komma in så jag sätter mig i bänken och då åker den jag hade hoppat av från grrrrrrrrr Förstår ni ???? när man är så stressad. Fick ringa dagis igen och säga att jag blir ännu senare.

Ok mina vänner nu ska jag umgås med min son som sitter och tittar på Scobidooo.....

;-)


Hemma nu :-)

Kom hem för en halvtimme sen är jätte trött men måste fixa mat till oss......har ingen  fantasi när det gäller matlagning. P är på väg hem från dalarna och helst skulle jag vilja skippa laga men vad gör man inte för sina barn.

Kommer tillbaka senare och skriver om min långa dag med syrran.

kramiz

Hemma nu :-)

Kom hem för en halvtimme sen är jätte trött men måste fixa mat till oss......har ingen  fantasi när det gäller matlagning. P är på väg hem från dalarna och helst skulle jag vilja skippa laga men vad gör man inte för sina barn.

Kommer tilllbaka senare och skriver om min långa dag med syrran.

kramiz

Mmm......Marabou!

Klicka här nere och få  en gratis chokladkaka från Marabou!

http://www.marabou.se/



Tack för tipset www.carolina1979.se/

Oväntade nyheter!

Idag fick jag hem min lönespec, förväntasfull att se hur mycket jag ska få öppnar jag den. Till min absoluta förvåning står det: att erhålla 0:00  :-O  Förstod ingenting och ringde jobbet som hänvisade mig till lönekontoret......som i sin tur förklarar att de har dragit alla pengar då jag för några år sen hade tagit A-konto(lån) och de måste betalas in om man är borta mer en 4 veckor :-(

Ingen hade nånsin informerat mig om det,trodde man hade lånet så länge man var kvar i företaget. Åtminstånde kunde jobbet förvarnat om detta :-#

Som tur var hade jag någon semester vecka kvar som jag kommer få i pengar nu men det räcker inte långt,typiskt jag som skulle börja handla barn sakerna nu grrrrr.

24/11 Mina tips!

Här kommer mitt första tips, har använt i.d i ett år nu och kan inte vara utan. Jag gillar att se naturlig ut och sminkar mig inte mycket om ens. När jag använder i.d känner jag mig naturlig fresh och inte över sminkad. Som fest smink så använder du bara lite extra av det du vill. Och slutligen som de själva säger funkar att sova med det ;-)
  • i.d. makeup från Bare Escentuals är en makeup som jobbar i synergi med din hud - som framhäver dess naturliga lyster och utstrålning.
  • i.d. makeup har en transparent ljusreflekterande formula som döljer linjer och ojämnheter. Trots sin ultralätta konsistens täcker
  • i.d. makeup på ett nästan magiskt sätt. i.d. makeup passar alla hudtyper; normal hud, torr hud, fet hud, känslig hud, ung hud och åIdrande hud. Du behöver dessutom inte bättra på makeupen, den sitter hela dagen - även i varmare klimat.
  • i.d. makeup är en komplett serie med ett spännande produkt- sortiment som ger unika möjligheter att skapa allt från en enkel vardagsmakeup till en avancerad festmakeup. 100% naturlig
  • i.d. makeup inga konserveringsämnen inget talk, olja eller vax ingen parfym inga kemiska tillsatser anti-inflammatorisk ej djurtestad
  • i.d. makeup framhäver Din identitet!
  • i.d. makeup – mineralmakeup så ren att du kan sova med den


Draft: Nov. 24, 2009

 


V.35



Vecka 35


Kroppen:
Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen.
Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.

 

Egna anteckningar: Magen känns väldigt tungt och jag har ont i ryggen och sidorna på magen. Har svårt att sova på kvällarna för värken jag har i höger knä(kommer bara på natten). Jag vill helst bara sitta hemma och slippa resa mig i onödan från soffan då allt blir tungt och jätte jobbigt.

 


Hur får jag till headern????

Förstår verkligen inte vad jag ska göra,eller till viss det men att leta efter vad min bild heter???vart och hur?


SNÄLLA HJÄLP.... NÅGON?

Född i fel kropp!

Sitter och tittar på "Efter tio" på TV4, Om att vara född i fel kropp. Vet att många människor har svårt att acceptera detta, jag har alltid haft öppen syn till detta och till homosexualitet men under alla åren som man diskuterat detta så märker jag att många har mycket fördomar....tyvärr.

Tänker på alla som får dölja,förneka, leva ett dubbelt och olyckligt liv pga föräldrar/människor som inte accepterar det. För mig är det egoistiskt tänkande när man inte låter en annan människa få vara sig själv. 

Jag vet att om någon av mina barn kommer och säger till mig att de är homosexuella eller känner att de är födda i fel kropp så kommer jag att stötta dem till 110% !!

Förstår inte människor som inte kan acceptera det,och vill veta hur ni tänker och varför? Hur långt skulle ni gå för att inte låta ditt barn vara en människa som den vill vara?

Eller ni som blivit accepterade/ej accepterade, dela med  av erfarenheten.

Vi vuxna måste lära våra barn att våga vara sig själva och respektera varandra oavsett ursprung,religion och kön!

Karen

Vad händer idag??

Måndag morgon,P och Z har åkt så nu ska jag bara ta det lugnt med en kopp te och lite scones.
Sen blir det städning igen,vill hålla efter här hemma så att det inte rasar med tanke på att vi har litet så ser det stökigare ut än vad det är. Sen är det så att P fyller år snart så lite besök hemma blir det,då vill jag inte att de ska komma till en stökig lägenhet. Ska bli skönt att flytta till större....när den dagen nu kommer :-) vi letar för fullt!

Natten var skit jobbig,kunde inte sova för jag hade väldigt starka molnvärk. Jag bara suckade hela tiden (stackars P,fick väl inte heller sova). Så sömn behöver jag idag.

Upptäckte från P dator att min text här inne inte ändras till det jag ville,men i min dator ser den ändrad ut,jätte konstigt. Alltså ska det inte vara vanligt text mer som handskrivet, är det någon som ser det så?

Ni som är hemma oavsett anledning,vad ska ni göra idag?

Nu blir det frukost och lite tv.

Kramiz

Tävling!

Titta vilken kanon tävling jag hittade! Perfekt till våra små klätterapor.


Här kan du vara med och tävla:

http://erica.myshowroom.se/



Eller köpt den här:


http://www.barndesign.se


Tävling!


Jag är med och tävlar om en miniplattång,va det du med!
Kika in hos famain.blogg.se

Lycka till!

Tävling!

"Jag är med och tävlar hos Geshiia om fina julesaker från O-Råsa, var med du med!"

Vart tog den här dagen vägen??

Visst än är den inte över men jag sitter fortfarande i nattlinne och orkar ingenting(förutom sitta framför datorn)

Magen känns såå tung och jag drar mig helst för att resa mig i onödan från soffan. Känner dålig samvete för Z men han verkar inte vilja gå ut däremot vill han att vi ska leka med djuren hela tiden :-( inte kul jämt.
Nu sitter han och tittar på Avatar på Nickelodeon (en av många favoriter).

Hittade fler bilder på mig som jag tagit hos fotografer:


Vad har ni gjort idag? Har ni några bra tips så dela med er.

Kramiz

22/11 Sen frukost

Hela familjen vaknade sent idag så det vart en väldigt sen frukost med jätte goda scones. P tyckte att vi skulle testa och ha i linfrö, nyttigt och gott kändes det.Z drack två koppar lagom varm oboy och 3 knäckebröd,han ville inte ens smaka på de nybakade.

Kalaset igår var trevligt,var kvar till 21 sen satt jag o P och tittade på en film som jag inte såg hela,minns inte när jag somnade.

Har drömt om godis hela natten så idag blir det nog godislandet besök, känner mig seg och har ont överallt men vill inte vara tråkig så något måste vi hitta på.
Z håller på ställer ut alla djuren på golvet i vardagsrummet,och P spelar PS3. Orkar inte gå upp och hämta kameran för att överföra bilderna från igår...får ta det sen.
Har inte så mycket att skriva om just nu eller jo,har lite tankar men orkar inte just nu alla fall.

Ska ta och surfa runt lite och se vad man hittar för roligt :-)

Kramiz

Robinson Karibien!

I kväll börjar Robinson 2009, någon som kommer titta på det?
Vi ska nog göra det bara för att Z förskolescef är med,Sofia Sunnebo!

Vi hejar självklart på henne!!!

Känner du någon som ska vara med?

21/11 Vilken solig morgon :-D

God morgon

Nu är man vaken åhh....hade velat sova lite längre men Z väckte mig med sitt snack om gosedjuren och hjärter. Sen vart det tyst för en stund och då hör jag han ropa -Jag är färdig! från toaletten,då var det bara att gå upp.

Idag ska vi iväg till min kusin som fyller 15 år men jag måste iväg och handla present och lite annat först.

När jag surfade igår natt så hittade jag en sida där de säljer sexiga tomtedräkter, Fastnade speciellt för en men inget jag kan ha i år. Ska verkligen göra allt för att komma in i den till nästa år ;-) Så det blir hårdträning så fort jag kan. Här är bilden:
eliteladies.se

Snygg va?
Är det någon som har tips på andra sidor där man kan hitta sexiga tomtedräkter?

Nu blir det frukost med familjen ;-)


21/11 Gårdagens orsak....

Igår vart det inget bloggande alls, Var på väg två gånger men här har ni orsaken.....

Första gången så satte jag mig ner och skulle börja men gick en snabbis på toa,när jag kom tillbax hade Z snabbt stängt ner min sida och gått in på sina spel sååå gulligt. Då började jag städa istället.

Andra gången så hade jag precis satt mig och skulle skriva några rader när han kommer fram och säger:
- Mamma, jag är sugen på platta pannkakor :-) ska vi göra platta pannkakor du och jag?
Man kan ju inte säga nej till det,så jag gick upp och vi hjälptes åt.

Efter pannkakorna så fortsatte jag min städning och han började leka med sina bilar.
Jag rensade hans garderob igen och hittade kläder längst in som jag hade glömt bort. Han har så mycket kläder,det blir väl lätt så när man har en mamma som jobbar i klädbutik ;-)

Alla fall så tog jag fram den här och han ville sätta på sig den direkt. Sen stod han och speglade sig länge hahaha
Ja tiden går fort när man städar,sen gjorde vi oss ordning och väntade på P så vi kunde åka iväg o äta middag(ingen orkade laga mat).

Vet inte vad tiden tog vägen men vi var hemma lite över 20:00,hade lovat Z leka lite med djuren så jag nattade han vid 21.30 och självklart somnade jag med. Men vid 23 tiden vaknade  jag och satte mig i soffan bredvid min älskling som är helt inne i nya spelet han köpte(sitter fortfarande med det). Vet vem Z har fått sitt spelande ifrån :-)

Lördag eftermiddag ska vi till min kusin som fyller 15 år, ojojoj vad tiden går. Mins när han var liten som det vore igår. Har ingen aning vad vi ska ge han så imorgon ska jag till Forum och titta lite.
Jag har en ide om en  grej som jag tänkte ge han på skoj utöver presenten  men den skriver jag om i morgon.

Nu orkar jag inte skriva mer.

God natt


bloggtrafik

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=karenz

Inte lätt att.....

Försöker fixa till headern men jag måste vara helt inkompetent!
Kommer nog hålla på här ikväll och hoppas inte hela bloggen försvinner :-O

Annars har det inte hänt så mycket idag, min älskling kom hem tidigare och till middag gjorde han en god lins soppa som jag var skeptiskt mot i början.

Okej nu måste jag fortsätta med det här.

Kramiz

Kika in!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=227964
http://www.gratismakeup.se/OfferLink.asp?id=488&user_id=227964

19/11 Disney On Ice!



Dags för Disney On Ice!! Gillar att ta med Z och min lille bror dit men vet inte om det blir nåt den här gången då jag har BF datum 1 jan. 
Vill man ha bra platser ska man vara ute i god tid.

Har varit som en tradition varje år att gå på det men de kommer ju varje år så får ta det till nästa.

Vad tycker ni om Disney On Ice?
Ris eller ros?


Någon som köpt biljetter? Kan vara en bra julklapp!

Disney On Ice Musse & Mimmis Sagolika Resa kommer till:

• Ericsson Globe i Stockholm 2-6 januari
• Scandinavium i Göteborg 8-10 januari
• Malmö Arena 14-17 januari
• Löfbergs Lila Arena i Karlstad 6-7 februari
• Cloetta Center i Linköping 11-14 februari 2010.

www.disneyonice.se

19/11 God morgon

Ännu en sömnlös natt,Somnade sent och sen kom Z och la sig i våran säng,vart klämd av båda grabbarna så till slut gick jag och la mig i bäddsoffan som under graviditeten har känts hård. Vem tror ni kom efter tidig på morgonen? jo Z och ville att jag skulle klia han i ryggen :-( hoppas jag kan sova lite under dagen. Kanske får jag Z att somna med mig,han är fortfarande hemma för jag vill inte att han ska bli sjukare då han är hes och hostig.

Vet ej vad jag kommer orka med idag men borde städa lite hemma innan det förfaller. Blir lätt så när man bor litet. Vi letar efter större men inte så lätt när man vill bo kvar i kommunen el området.

Sitter och små blänger på tv4, de pratar om hur man ska överleva mörket : Med te och tända ljus....låter mysigt kom på att våra tändstickor är slut för jag har tändt ljus som en galning hemma. I toaletten har vi tre olika doftljus,i köket två och i vardagsrummet två sen har vi i sovrummet med. Ljus är mysigt och dogtar såå gott.

Zeb vill nu att vi ska leka och lägger djuren på min mage och framför mitt ansikte...får återkomma sen.

Chao!

19/11 Min dagens låt


Mina filmer

I måndags hyrde vi två filmer : Brüno och Crank 2

Vi började med Brüno filmen men stängde av efter 10 min, vilken skit film....vet inte vad jag ska säga förutom SE DE INTE! En film som verkligen inte är värd en spänn.


Så vi satte på den andra filmen istället som var sådär lite för overkligt men ändå underhållande.
Dagen efter så gav vi Brüno filmen en ny chans men med mycket framspolning kom vi till slutet och konstaterade att det var en riktig flopp,tror inte ens de som brukar gilla hans humor eller homosexuella skulle ge den positiv betyg.



Vi är film människor och eftersom det inte blir mycket bio besök nu ör tiden så hyr vi ganska ofta.
Så håll utkik under kategori Filmer om de senaste filmer jag sett och vilket betyg de får av mig.



Betyg: -K - KKKKK

-K ( inte ens rekommendera till min värsta fiende)

Brüno -K

Crank KKK


God natt!


Här igen

Har suttit framför datorn nu sen 21.30 efter att ha nattat Z. Vart lite senare med middagen och jag hade lovat han leka med lego så det vart lek till 20.45.

Jag sov ganska länge efter att jag kommit hem från akupunturen,mådde illa och kände mig yr,Z väckte mig med att tända lampan och lägga ett dju i mitt ansikte. Medans jag låg i sängen ropade jag på P och sa att jag var sugen på nåt, de vart Z också :-),vi började prata om att göra chokladbollar men hade ingen smör hemma. P gjorde ordning sig för att åka och lämna tillbaka filmer vi hyr(nåt jag ska ta upp sen) och handla till middagen. Z var i full gång med att ta fram ingredienserna till chokladbollarna såå gullig,han tog fram en stor skål, o'boy, havregryn och mjöl hahaha. Hade inte P gått in i köket så hade Z hunnit hälla i mjölen haahaha



Vi åt ugnspankaka till middag,ingen av oss orkade göra nåt annat. Sen gjorde P och Z chokladbollarna som inte vart uppätna mmmm kanske ska man smyga till kylskåpet och ta en ;-p


kramiz


18/11 Hemma från sjukgymnasten

Nu är jag hemma igen,fick akupuntur och massage, ska tillbaks nästa vecka igen. känner mig lite yr o illamående så ska vila lite. senare kommer mer.

kram

Min dagens låt


Om igår....

I går när jag och P satt i vardagsrummet så lekte Z i lekrummet med sina djur,när jag kommer in så ligger alla hans böcker på golvet,han hade stllt sina djur i bokhyllan och de andra i en stor hög sååå gulligt att jag var tvungen och ta en bild.


I morgon ska jag till sjukgymnasten och få lite akuputur för min ryggvärk.
Sitter nu i soffan och försöker koncentrera mig på att skriva men har en buse som inte vill somna.
Vi försöker köra nattning varannan kväll och med mig funkar det men så fort pappa ska natta så ska han upp antal gr och säga god natt till mig och göra det ena o det andra.

Något som han kör som system är att han låter oss läsa klart sagorna och när det är dags att släcka så viskar han gulligt - jag är hungrig och törstigt :-)

Visst vi är mesiga klart vi går upp och fixar hans lagom vart o`boy och yoghurt med äpple o kanel och havre gryn med russin sen somnar han.... och detta är varje kväll. Det spelar ingen roll hur mycket han ätit innan,han ska ha detta innan han somnar.

JUST NU....

Nu har jag gått upp ur soffan 3 gr på kort stund för han ville ge mig en puss sen skulle han viska i mitt öra att han inte kunde sova för det var så mycket oväsen från tv:n( inte sant) och tredje gången för att viska att han ville sova i soffan(för att jag sitter där,annars brukar han aldrig be om det).

Så nu sitter jag här och hoppas han somnar.....fel han hoppade upp nyss och vill att jag ska ligga bredvid han för jag är söt :-) säger han.

Klockan är 8.48 och han somnar inte så jag måste nog tyvärr hoppa in för nu pratar han för mycket och försöker få pappa att låta han leka med sina djur för han har tydligen inte lekt tillräckligt idag hahahaha.

Natti natt

17/11 v33+3

I morse var jag hos BM, tyvärr sen pga dålig kommunikation mellan mig och killen. Det vart 10 min besök så jag hann inte fråga det jag hade tänkt men får ta det nästa gång.

Annars var mina värden bra och jag väger nu 67 kg alltså har jag gått upp 12 kg under grav.
Får vi se hur långt tid det kommer att ta sen när jag ska ner till mitt ursprungliga vikt på 55 kg.

Alla fall idag känns allt jobbigt och hormonerna pendlar från skratt till gråt,kan bero på att jag hade svårt att sova i natt för Zeb är sjuk och hostar mycket sen kommer han över till våra säng mitt i natten.
Vem är det då som blir klämd i mitten eller nästan ramlar ner när man byter plats?...Jo jag.

Nog om graviditeten!


Fixar till bloggen!!

Försöker för fullt att snygga till sidan,fick hjälp av en vän men vi hann inte allt,så nu försöker jag själv i snigeltakt.
Är inte så bra på sånt men....skam den som ger sig!!

Har hittat lite annat att lägga upp som goggle översättning ,gratis skor och letear efter mer roligt :-)

Ska nu äta lunch,vad? vet jag inte än och sen ska jag skriva om morgonen och bm besöket och en magbild
ska upp.

ses!

Gratis skor!!!

Kika in här och läs hur du kan få gratis skor :-D

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=16400

V.33+2

Är nu i v33+2 känner mig väldigt tung och har ont i både rygg och mage. Imorgon ska jag till BM,besöken blir tätare nu. Hoppas att inte det dyker upp några komplikationer när man kommit så lång....man kan ju aldrig  vara säker. ska ta och lägga upp en bild på magen imorrn.

Nu ska vi titta på en film vi hyrt.

God natt!

Om bröllopet/30års festen i lör



Hann tyvärr inte ta några bilder på mig innan vi åkte,allt vart jätte stressigt så det var bara att åka så fort vi kunde. Eftersom vi först skulle lämna Zeb hos mamma så tog vi med oss bilen dit och tänkte lämna den där men tiden rann iväg så vi åkte bil till bröllopet och lämnade den där.

När vi kom dit så var de i fullgång med att fixa maten(brudgummen lagade maten själv med hjälp av sin familj). Efter en stund började alla gäster komma och det var dags för Peters första tal,det gick bra.

Vigseln gick väldigt fort sen var det dags för lite tapas, känna igen leken och sång.


Peter gjorde ett väldigt bra jobb som Toastmaster, Han hade lite humor i sina tal:

Under välkomsttalet så sa han att han ville inviga bröllopet på ett kungligt sätt och bad en av gästerna komma fram, väl framme tar han tag i slippsen och klipper av den.....hans kompis var ju självklart med på det så han hade tagit på sig en billig slips han inte var rädd om. Gästerna häpnades först men skrattade sen.


Under hans tal började han med att han kunde stå och prata om gamla flickvänner, desperata kvart i tre raggen och ångestfulla samtalen till polarna om vad som hade hänt men......jag är inte här för att prata om mig sa han och då började folk garva. Bruden trodde ju att det var om hennes man :-) (om det fanns någon sanning där?, det vet bara brudgummen och polarna om). Sen kom han med tre råd men den sista var mer åt brudgummen och det var att om han bara fäller ner toalett sitsen efter sig kommer allt gå bra...och det var de många som skrattade åt :-D

Han hade en till sak han ville säga men ändrade sig och gav den till en av polarna,som tog det i hans tal:
han beklagade sig om att bruden numera var gift och nu kunde han inte längre smyga sig in hos henne så han ville lämna tillbaks hemmanycklarna...han gav nycklarna till henne och fortsatte med att om det fanns fler som hade nyklar hem till henne skulle lämna tillbaka dem....de fem polarna gick fram och slängde fram nycklar och de tyckte många var en rolig grej hahaha


Kan säga att det var en trevlig fest och vi var kvar till kvart i två sen tog vi taxi hem, det jobbiga var att gå upp tidigt för att åka kommunalt tillbaka och hämta bilen.

Tyvärr vart det inga bilder på mig,Peter hade ju så mycket annat i huvudet att han inte tänkte på att jag ville bli fotad under känna igen leken och när bruden kastade buketten,som jag inte tog :-(

Kramiz

Draft: Nov. 15, 2009

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=16400

Idag ska vi på bröllop

Idag ska vi på bröllop,Peters kompis gifter sig och han är toastmaster, Men det är både bröllop och 30-års fest så det ska bli spännande att se hur det blir.

Peter har gjort ett bra och roligt tal, vi satt och goggla lite och hittade lite olika tips på välkommstal och tal. Det är mycket man ska tänka på när man får äran att vara toastmaster.
Inte bara för att han är min kille men han gjorde rätt i att välja Peter för jag vet att han kommer ge 100% av sig själv för att det ska bli ett lyckat bröllop.

Har bara varit på ett bröllop innan så är ju kul och se hur olika det kan vara.

För mig blir det samma outfit alltså guldklänning och matchande skor, får vi se hur länge jag orkar.
I morgon lär jag ju inte kunna komma upp ur sängen :-O

Ska försöka ta ett kort innan vi går.

48 dagar kvar

Nu är det 48 dagar kvar till BF :-) Tiden närmar sig och jag känner mig tung,kan tänka mig att föda nuuuu.

Den här graviditeten har absolut varit jobbigare än första,jag trodde det skulle vara tvärtom.

Varje lördag byter jag vecka,så det kommer en bild senare.

Kramiz

Fredag den 13:e :-o

Kom och tänka på att det är Fredag den 13 !!!

Har ni haft otur nåt år? eller någon ni känner? Skulle vara kul och höra lite historier.

Här kommer min:

Det var på tonårstiden när mens var ett känsligt ämne,jag var i Peru på en fest med släkten. Man dansade runt och kastade mjöl,serpentiner på folk och....vatten. Knäppa jag hade vita jeans på mig och hade inte börjat med tampong än. Min "tokiga" morbror sprang runt och Hinkade vatten på folk och jag försökte hålla mig undan men under en sekund som jag inte tittade så SPLASH!!! var jad dyngblöt :-( och jag hade sagt till honnom att jag hade mens så snälla snälla blöt inte ner mig.
Men det hjälpte ju inte,hade inga extra kläder och långt hemifrån,satte mig i bilen och vägrade komma ut.
jaaa mer kommer jag inte ihåg men tror att vi åkte hem.

På samma fest bröt min moster benet och har än idag svårt att gå.

Berätta nu om eran!

Tävla om 300:- på H&M !!!

Här kan du tävla om 300:- att handla för på H&M.

Vet precis vad jag skulle vilja ha.....En grön klänning med volanger som skulle passa bra nu när jag är gravid. Vill ha den till Peters födelsedag.

Gå in och tävla du med!

www.erica.myshowroom.se


Lycka till ;-)

Fredag joho!!!

Skridskobanan i kungsan

God morgon!

Vaknade med mer krafter imorse,känns skönt så jag tänkte ta med Zeb till kungsan för att åka skridskor, om han nu vill. Han brukar helst vilja vara hemma och leka med djuren.
Ska träffa upp syrran och gå till BR,hon har lovat köpa mer djur till hans samling:-)

Sen blir det att ta det lugnt ikväll med fredags mys, imorgon ska vi på bröllop och känner jag mig rätt så kommer jag inte orka om jag är ute och går för mycket idag.....herre gud jag låter som en gammal tant.
Men tur att det bara handlar om bestämd tid och inte livet ut.
Nu är det 49 dagar kvar till BF :-)


Kramiz

Min dagens låt


En söt och rolig bild :-)

Zeb förra året....

Irritation!!!

Något som kan irritera mig är när man åker kommunalt och ska av t-banan är människorna som står vid dörren och vägrar ställa sig utanför så vi andra kan komma ut,varför tänker man inte lite själv??
Eller de som står mitt i i vägen när man ska ut/in från en dörr.

Människor som inte har nån hyfs alls i kroppen,har man inte lärt sig något alls under åren i skolan.
Bara ren hyfs sådan som alla människor borde kunna,stora som små.

Under alla år jag jobbat i butik så har jag haft massor med kunder som verkligen inte kan bete sig,inför andra kunder eller i kassan. Kan vara något så enkelt med att hälsa tillbaka när vi säger Hej till att komma ut från proven och lämna kläderna slängda på golvet i provhytten :-O Vad får man ut av det??

Skulle kunna berätta många historier om ohysade kunder men ni har säker sett själva hur människor beter sig ute.

Ville nog bara mest skriva av mig, eftersom jag tycker detta händer så ofta och tycker att folk borde tänka lite mer på sina medmänniskor.

Respekt föder Respekt!

Mina bilder har försvunnit!!!!

Ojjjjj tog bort lite bilder från bild arkivet och nu har de försvunnit från bloggen,Varför??? vissa är kvar.

Idag blir det att ta det lugnt

God morgon mina vänner :-)

Det vart inte mycket mer skriveri igår,hade såååå ont överallt att jag inte orkade med nåt. Ska det verkligen kännas så för att man gick i stan igår?? Jag gick ju snigeltakt.

Så idag ska jag ta det lugnare,håller på städar hemma och snart blir det ett skönt bad.....Sen fixa lite med försäkringskasssan och ja tiden går ju fort,hämta Zeb på dagis sen kommer en vän över å ska vi fixa lite med datorn.

Kommer tillbaka med lite anat sen.

Kram

Äntligen hemma 11/11

Nu är jag hemma efter en lång dag i stan,alla fall kändes det så. Var hos sjukgymnast 9.00 imorse sen åkte jag till stan och gick runt,självklart kom jag hem med lite påsar.

Otroligt vad mycket fint det fanns ute,så fastnade jag med folk jag känner från olika butiker och andra jag inte sett på länge.....kul

Men kroppen orkar inte mycket känner jag, pinades mest med rygg och mag värk men ville inte hem för tidigt då skulle jag bara fastna framför datan. Måste vara lite social också.

ska börja med pannkakorna nu kommer tillbax sen

Kram

Kika in min väns blogg!

En blogg som jag tycker är värd att besöka är min vän Sigrid Åhs blogg, Hon är Snygg,Smart och alltid klok i sina ord. För att inte tala om en underbar mamma.
Hon har mycket att berätta om sitt liv och ja... kika in så får ni läsa själva ;-)
www.bloggligan.se/sigrid

En av mina favorit låtar ever.


Hormonsvängningar :-(

Morgonen började stressigt,hela familjen vaknade sent och det blir inte bättre att min kropp reagerar med ont i magen och sammandragningar. Peter frågade mig nåt och jag svarade spydigt varav det inte gjorde saken bättre :-( Han frågade saker och jag tog jätte illa upp fast jag vet att han inte menade det på det sättet. Förlåt älskling,det är graviditets hormonerna som spökar.
Idag ska jag försöka åka förbi jobbet med lite papper,kanske träffa upp syrran och fika men först ska jag ta och städa lite hemma.

Tittade igenom lite mail som jag inte öppnat bl Guccis mail ojojoj vilka skor,måste ha dem sen när jag inte är gravid längre titta:

Den sista vill jag ha bara för att matcha min väska :-)

ok nu ska jag surfa runt lite och städa.

Kramiz

Vem är du?

Seychellerna,där har jag varit(ej eget taget kort)



Jag är lite nyfiken av att veta vilka som kikar in här, lämna gärna en liten hälsning.

Kramiz


Tävling!

Kika in här och vinn hårnålar med pärlor :-)
http://lovebeproud.blogspot.com/

lite musik

En av mina favoritlåtar

All dessa snack om vaccinet :-(

Har surfat runt lite och hittade en sida via familjeliv.se vad ska man tro???
Sitter och gråter som ett barn av all ovisshet,har man gjort rätt i att vaccinera sig eller inte ush
Det här är vad jag hittade:

Ny alarmerande forskning: 

Tiomersal i vaccin ger allvarliga skador på mänskliga hjärnceller från foster vid extremt låga doser

Insamlingsbrev oktober 2009

Lagom till den omfattande vaccineringen av svenska folket kommer det nu nya alarmerande forskningsresultat från USA om konserveringsmedlet Tiomersal som innehåller etylkvicksilver.

Det var när jag sökte på Internet som jag fann den nya forskningsrapporten om Tiomersal i vaccin. Jag kontaktade omgående professor Maths Berlin för att höra hans syn på de nya rönen. Maths Berlin är en av världens mest välrenommerade kvicksilverforskare och ordförande i Amalgamskadefondens Vetenskapliga Råd.

 

 

Forskarrapporten bekräftar professor Maths Berlins farhågor

Professor Berlin konstaterade att det rent vetenskapligt handlar om en invändningsfri forskningsrapport.

 

- Det här är helt nytt för mig men bekräftar de farhågor jag har om riskerna med Tiomersal. Etylkvicksilver är betydligt giftigare för fostrets hjärnceller än metylkvicksilver. Med nuvarande kunskap kan man inte vara säker på att den dosen etylkvicksilver som finns i Pandemrix inte skulle kunna ge upphov till en hämmad hjärnutveckling hos foster och barn, menar Berlin

 

Forskarna i den nya studien visar att Tiomersal ger patologiska skador på hjärnceller. Det här är allvarligt och bådar inte gott för de foster och barn som kan vara genetiskt känsliga för kvicksilver och därmed kan komma att drabbas illa av etylkvicksilvret i Pandemrix.

 

Svåra cellskador av tiomersal

De cellskador som forskningsrapporten visar att tiomersal ger är att

 

 

  • mitokondrierna skadas så illa att de inte fungerar normalt längre. Mitokondrier är cellens kraftverk och bildar energirika kemiska ämnen från kolhydrater, fett och proteiner som man får i sig med maten. Man kan enkelt uttrycka att mitokondrierna är kroppens generatorer för att ge kroppen energi.

 

  • att det medför minskad oxidant-reduktion. Enklare förklarat innebär detta att kroppens eget skydd mot fria radikaler försämras.

 

  • celldegenerering vilket innebär att cellen inte fungerar längre.

 

  • celldöd – om nu någon högt utbildad person inom myndigheterna som försvarar tiomersalet i Pandemrix inte förstår vad detta innebär så kan vi förklara att celldöd innebär att cellen inte lever längre. Den är och förblir död och kan aldrig fungera igen, oavsett hur många gånger man än påstår att tiomersal i vaccin skulle vara ofarligt.

 

Tiomersal ger skador som liknar de man finner i cellstudier på autistiska barn

Forskarna som ligger bakom studien kunde visa att tiomersal ger allvarliga skador på mänskliga hjärnceller från foster vid extremt låga doser och att cellskadorna som uppkom liknade dem som återfinns i cellstudier på autistiska barn.

 

 

Forskarna som ligger bakom studien är Paul King från The Coalition for Mercury-free Drugs, David Geier från Institute of Chronic Illnesses och Mark Geier från The Genetic Centers of America. Alla tre forskarna kommer från Maryland i USA. Studien publicerades i den ansedda tidskriften Toxicology & Environmental Toxicology i juli 2009.

 

Socialstyrelsen och Läkemedelsverket kan inte komma undan

Vi har nu sänt in den nya alarmerande forskningsrapporten till cheferna på både Socialstyrelsen och Läkemedelsverket för kännedom. Därför kan ingen av myndigheterna i efterhand komma undan med påståendet att de inte kände till riskerna med tiomersal.

 

Forskarrapporten – en mardröm för myndigheterna

Genom att beställa ett vaccin med etylkvicksilver har Socialstyrelsen gjort bort sig fullständigt. De nya forskarrönen kan dessutom förvärra situationen ytterligare för Socialstyrelsen och Läkemedelsverket och utvecklas till en riktig mardröm för myndigheterna.

 

Håll ögonen öppna för barn som kan ha skadats av Pandemrix

Många har fått upp ögonen för Socialstyrelsens stora misstag att köpa in vaccin med etylkvicksilver. Du kan vara med och hjälpa till med att avslöja de förödande problem som nu förmodligen kommer som en följd av massvaccineringen.

 

Amalgamskadefonden vill därför återigen påminna dig som läser det här att vara påtagligt vaksam över vilka barn som framöver kan visa sig ha skadats av Pandemrix.

 

För barn upp till tio år kan skadorna visa sig tidigt. För gravida som vaccineras kan skador på hjärnans utveckling hos deras foster dock visa sig först om ett antal år.

 

Professor Berlin hävdar att det inte går att utesluta att en procent av de foster och barn som utsätts för tiomersalet i Pandemrix kan få en hämmad hjärnutveckling som kan ge diagnoser som autism och Damp/ADHD.

 

 

Ett telefonnummer som du ska spara i plånboken

Eftersom läkemedelsbolaget GlaxoSmithKline som producerar Pandemrix inte tar något som helst ansvar för eventuella skador som uppkommer av etylkvicksilvret efter vaccineringen blir alla som skadas hänvisade till att begära ersättning från Läkemedelsförsäkringen -www.lakemedelsforsakringen.se/.

 

Ett telefonnummer som du snarast bör spara i plånboken är därför numret till Läkemedelsförsäkringen. Numret är 08 - 462 37 00. Föräldrar du möter till barn som inte mår så bra efter vaccineringen behöver verkligen ditt tips om vart de skall vända sig.

 

Ofödda barn är helt värnlösa

Personligen tycker jag det är fruktansvärt att man medvetet utsätter ofödda barn för tiomersal i vaccinet genom att vaccinera deras mammor. Det är ett allvarligt övergrepp mot en liten varelse som inte har en chans att tacka nej till att bli utsätt för ett extremt giftigt ämne som riskerar att allvarligt skada utvecklingen av hans/hennes hjärna.

Det är naturligtvis lika illa att utsätta barn upp till tioårsåldern för detta övergrepp.

 

Vilken Regering har modet att skrota Socialstyrelsen?

Ansvaret för de skador som kan komma drabba många barn vilar tyngst på Socialstyrelsen som beställde vaccinet med etylkvicksilver - samma myndighet som under alla år medvetet även har mörklagt de skador som många har drabbats av från kvicksilvret i sina amalgamfyllningar.

Socialstyrelsen har under tre decennier fått mängder av chanser att dra igång vården för de amalgamskadade men varje gång försuttit sin chans och istället valt att tysta ner problemen.

Min fråga är därför: Vilken Regering kommer att ha modet att skrota Socialstyrelsen i dess nuvarande form och bygga upp en ny sund myndighet som har som fokus att verkligen hjälpa alla människor som drabbas av ohälsa - oavsett hur den har uppkommit?

 

Amalgamskadefondens uppdrag – avslöja riskerna med tiomersal

Amalgamskadefondens uppdrag i nuläget är att avslöja och betona vilka risker myndigheterna utsätter medborgarna för när man har valt ett vaccin med etylkvicksilver i. I samband med massvaccineringen skall det finnas läkare på plats. Det visar att inte ens myndigheterna anser att det är riskfritt med vaccineringen.

 

Folkhälsoministern fick information om den nya forskningsrapporten

Fredagen den 9 oktober fick jag plötsligt ett sms från en god vän som är affärsman om att Folkhälsoministern Maria Larsson besökte Uppsala under eftermiddagen tillsammans med en EU-kommissionär för att tala om och svara på frågor om svininfluensan. Jag tog mig snabbt till centrum och fick under frågestunden möjlighet att framföra Amalgamskadefondens farhågor om tiomersal i Pandemrix och lämnade över en kortfattad information om den nya forskningsrapporten om tiomersal.

 

Vilka krafter ligger bakom WHO:s nya klassificering av pandemi

Medicinjournalisten Bo Zackrisson som sitter i Amalgamskadefondens styrelse uppmärksammade mig nyligen på en intervju som hölls i Aktuellt den 22 juli i år om svininfluensan. Intervjun väcker obehagliga frågor om vilka krafter som kan ha påverkat WHO:s omklassificering av vad en pandemi är. Du kan läsa mer om detta här.

 

Fokus på etylkvicksilvret

Under senaste tiden har Amalgamskadefonden fokuserat insatserna på etylkvicksilvret i Pandemrix. Vi anser att det är ett akut problem som måste lyftas fram så att svenska medborgare får chansen att tillägna sig viktig information om riskerna och sedan ta ställning till hur man själv vill göra med vaccineringen. Myndigheterna har ju inte lämnat någon information om att det finns risker med etylkvicksilvret. I bästa fall saknar de kompetens på området. I värsta fall känner de väl till riskerna men väljer att dölja dem eftersom vaccinet med tiomersal redan är inköpt.

 

Stöd Amalgamskadefonden

Amalgamskadefonden har inte på något sätt glömt bort amalgamproblemen. Vi fortsätter parallellt att kämpa för att de drabbade skall tas på allvar av samhället. Fortsätt därför att stödja oss. Vi lever alltjämt med en svag ekonomi och behöver all hjälp som kan fås för att kunna hantera de kostnader vi har. Sätt in din gåva till Amalgamskadefondens Plusgiro 90 07 65 – 9 idag och be en vän göra detsamma. Vi tackar på förhand för ditt stöd!

 

För ett kvicksilverfritt Sverige

 

Thomas Karlsson

Generalsekreterare

 












Fortfarande lite dålig 9/11-09

Ny vecka igen,tiden går ju så fort :-0 Om ca 7 veckor kommer bebisen och jag känner mig inte lika förbered som med första. Enda inhandlat är bilbarnstolen. Ska nog börja med det när lönen kommit. Sen vill jag ju sälja Zebs vagn så jag kan köpa en ny. Vet precis vilken jag vill ha. Absolut ingen fel på hans men vill ha en helt ny. Peter tycker jag är lite knäpp haha.

I lördags vart det ju inget av det som var planerat eftersom jag kände mig dålig,så det var att ligga hemma framför soffan och titta på AIK matchen mot Göteborg, Självklart vann AIK IGEN!!!! gissa om Peter var glad. Festen vi skulle till vart ju inget av heller. Medans jag låg  här och tyckte synd om mig själv så lekte mina grabbar på golvet.
Igår var det Fars dag,mina planer vart inte av men började må lite bättre senare på dagen så vi åkte och käka Peruansk mat i skogskyrkogården med familjen. Tur att man kan äta det nånstans för ingen av oss är bra på laga mat, kanske något som skiljer oss från andra peruanska kvinnor :-( Men trevligt var det och fort gick det för jag kände mig dålig och hade ont i magen av kläderna som satt åt. Inte ens mamma kjolen sitter bra längre Grrrr....

La familia :-)

Ja det var mig helg,kommer vara hemma hela dagen så det kan bli några andra inlägg under dagen.

Kramiz

Sjuk av vaccinet 7/11-09

Jag är fortfarande hängig och det känns mer som det går åt fel håll. Trodde inte jag skulle få såna biverkningar,det är tur att Zeb klarat sig. Men det är typiskt mig att få biverkningar och bli sjuk för minsta lilla. Vi skulle iväg idag kl.17 men som det ser ut nu så kommer jag inte upp härifrån :-(
Vi hade föst tänkt gå på AIK matchen innan festen men det blir att se den på tv4 istället.

Igår kväll så gjorde min älskling äppelpaj i en stor form....den godaste pajen jag ätit,jag älskar hans paj. Tyvärr är den slut nu,vi äter som vi aldrig fått mat förr hhaha. Ska lägga upp en bild på pajen när jag orkar.


Har inte så mycket mer och berätta då jag bara legat och inte gjort nåt alls.


Kramiz

10 saker ni inte visste om mig:

1.  Har varit rökare

2.  Jobbat i Årsta postterminalen som sortera

3.  Varit med i två latina modell tävlingar i Stockholm

4.  Går upp på nätterna och äter choklad/godis

5.  Kört bil utan körkort i tonåren (ung o dum)

6.  Hittade på olika skäl för att inte vara med på gympan

7.  Ville bli gogo dansare

8.  varit statist på två tv-program

9.  Tränat boxning

10. Har inte alltid varit en "ängel" men det håller jag för mig själv :-)

Nu har vi vaccinerat oss 6/11-09

Bild från dagen jag var med syrran

Vi bestämde oss tidigare i veckan att vaccineras, har känt mig så kluven när det gäller den biten och nu efteråt så vet jag ärlig talat inte om det var rätt beslut. Jag sov väldigt dåligt innatt,tankarna flödade runt om vaccinet,bebisen imagen,Zeb och så hade jag jätte ont i armen. Kan knappt lyfta upp den.
Idag känner jag mig febrig och hängig,Zeb verkar må bra men åhh vad han grät när han fick sprutan och då började mina tårar rinna :-(

Efter vaccinationerna åkte vi hem till mamma med Zeb då jag och Peter tänkte gå på bio. Först åkte vi till "våran" Indiska restaurang Two indians,vi älskar maten där och igår var den godare än nånsin. Vi hade jätte trevligt, det är så viktigt med tid för varandra när man har små barn, även om det handlar om att bara gå på bio och vara tillbaks inom 2 tim,så har man fått tid tillsammans där man kan sitta och titta på varandra utan att behöva ta bort blicken efter en sekund och hålla varandra i handen.
Men igår sov Zeb över hos mormor så vi åt utan att stressa och åkte runt i bilen och utforskade vissa områden i nacka som vi inte kände till.

Vi gick på niobio och såg "trubbel i paradiset", rolig film verkligen. Alltid lika skönt att få skratta :-D
Det utspelar sig i en paradisö, vilken utsikt. Handlar om par som vill hitta tillbaks till varandra och deras vänner som följer med och måste vara med på vissa saker de inte räknat med.

Dit skulle jag gärna vilja åka. Gogglade faktiskt lite om var det spelades in och det var i Bora-Bora. Jag måste åka dit nån gång. Hittade en sida med massa bilder därifrån och fastnade för den här!

Bora-Bora......vilken dröm

Var i Seyshellerna för några år sen med Peter och utsikten var detsamma. Det var en riktig härlig,romantiskt semester.Det är såna resmål som jag gillar.

Känns som febern stiger,ska vila inna jag åker till mamma och Zeb(saknar min lilla corazon).

BETYG: -K - KKKKK

Trubbel i paradiset KKK

Kramiz


Febrig,orklös :-( 4/11-09


Hemma hos syrran igår efter hon lockat mitt hår

Idag vaknade jag febrig och orklös,tråkigt då jag hade bestämt träff med en vän. Har inte gjort nån nytta hemma och känner mig slö hoppas det blir bättre till imorgon.

Igår var jag hos BM på Mama mia, bebisen växer som det ska :-D  Är nu i vecka 32,det börjar närma sig. Vi pratade lite om vaccinet mot svinninfluensan, hade bestämt mig för att inte ta den men nu är jag osäker....så den här veckan ska jag bestämma mig hur jag ska göra.

Efter BM åkte jag hem till syrran som bjöd på en god lunch och lite skitsnack,lockade mitt hår och lurade i mig" läppglans" som jag trodde var vanlig men det var den som får läpparna att se större ut.Jag måste säga att jag varit skepptiskt mot den förr men nu såg jag tydligt resultat. Vi tog massa bilder och jag såg för jävlig ut med jätte läppar...gud vad vi skrattade.



Sen kom Peter förbi med Zeb och vi åkte till Chokladfabriken för att fika. Tog så klart en varm vit choklad och lite tryffel bitaren åkte vi till restaurang herrgårn i nacka,åt pizza.
Zeb ville ha med moster Gissella hem för att leka med alla djuren så självklart sa hon ja :-)

På kvällen efter Zeb somnat såg vi de två sista "Johan Falk" filmerna,de är sååå bra rekommenderar verkligen!!

Det är 6 dvd filmer här är en av dem

Betyg: -K - KKKKK

Johan Falk  KKKKK


Nu är jag jätte sugen på indisk mat men det blir inte det idag istället ska min älskling laga en fantastiskt pasta med fläskfile och skogssvamp, han är jätte duktig på att laga mat. Han är min egna nakna kock :-)


Kramiz

Fortfarande mätt

Efter en lång telefonsamtal med min syster åkte jag o Peter till baby proffsen för att hämta ett startpaket man får gratis när man väntar barn. Sen åkte vi till chokladfabriken på söder och fika, Jag drack varm vit choklad  och en god dessert till,måste säga att det var sååå gott att jag måste dit snart igen. Jag är fortfarande mätt att jag inte åt nån middag när vi kom hem.

Nu ska jag och min älskling titta på film.

Kram

Seg dag....

Jag i Peru 2007

Sitter här och orkar ingenting men snart ska jag nog iväg till babyproffsen och sen till choklad fabriken,är så sugen på choklad.
Var förbi försäkringskassan imorse men de hade  inte öppnat än-orkar inte gå dit igen.

telefonen ringer.....



RSS 2.0