30/12

Herregud 2 dagar till Bf!!!! Tror inte jag kommer gå över tiden den här gången,känns lite annorlunda där nere med tryck och små "värkar".

Lite nervös faktiskt,tänk om det skulle hända något nu ! P är på jobbet idag så jag är själv. Har duschat för att vara beredd att åka ifall det går fort.

Saknar min lilla Z,vi ska hämta honom idag. I morgon är det nyårsafton,mamma och lillebror ska fira med oss.

Har tänkt mycket på lägenheten vi såg igår.....VILL HA DEN!!!!! Hoppas hoppas. Av alla lägenheter vi sett är den här den enda som vi direkt kände ville ha. Det kommer bli svårt att vilja ha andra lägenheter efter att ha sett den här.

Nu ska jag dricka upp mitt te,äta yoghurt och titta klart på "Doctors" (tv4)

Puzz

29/12

Nu har vi varit och titta på lägenheten,precis som jag önskade mig....hoppas hoppas att vi får den!
Utsikt från balkongen mot vattnet och öppen planlösning. Fönster åt alla håll och busshållplats i närheten.
Mycket fräsh lägenhet.

Ska titta lite på tv nu.

Kram

29/12

Nu är vi hemma igen men kvart i sex åker vi till lägenhetsvisningen,lutar åt att Z sover hos mormor en kväll till.

Var hos BM kl 14,det gick bra. Hot mätte magen och undersökte mig, livmodertappen var mjuk och magen följde min kurva. Har gått upp 16 kg(4kg mer än med zeb) Inte så mycket tycker jag.

Efter det tänkte vi äta på peruans restaurang men de hade stängt igen,så vi åkte till Hötorgshallen men kände inte för att äta där så vi gick till djingis khan men de hade stängt mellan 15-17 så vi åkte till våran indiska favorit Two Indians, alltid lika gott så nu är jag super mätt.

Nu måste jag börja göra ordning mig till visningen,tiden går fort!

29/12

Nu är det 3 dagar kvar till BF.....är trött och har så ont överallt efter igår. Det är jobbigt att känna sig så här dagen efter man varit ute och gått en stund. Igår kväll kände jag tryck där nere,som något vill komma ut. Trodde nästan vattnet skulle gå eller nåt,det kom och gick flera gånger men inget mer hände. ska fråga Bm om det.

Hade svårt att sova,vaknade kl.10(lyx) hoppade in i dushen direkt för att känna mig piggare och freshare.
Skönt att ha det gjort om man nu skulle behöva åka in till BB.

Hoppas på att föda på Södra bb,med Z vart det tyvärr inte så eftersom jag vart igångsatt 13 dagar efter Bf.
Så han föddes i Sös vanliga förlossnings avd. så tråkig kall rum med alla instrument framme. Toaletten en bit bort och för mig inte så inbjudande. Södra bb däremot har dubbelsäng,eget badrum med badkar,nästan som på hotell.

I morgon har jag tid på Mama mia men ringde henne i morse och lämnade meddelande om att jag gärna kommer förbi idag om hon fick återbud. Hoppas för P är hemma idag och Z är hos mormor. I morgon skulle jag få åka själv med Z för P har möte och jag vet faktiskt inte om jag klarar det.

Senare i kväll ska vi på lägenhetsvisning,en trea inte så långt härifrån, vi var och tittade på den utvändigt och gillade det,hoppas den är fin och att vi får den(ligger 9:a av 98 intressenter).

BM från Mama mia ringde nu :-) hon hade en återbud kl.14 så vi ska dit.

Nu blir det lite te och en smörgås,sen ska jag göra ordning mig.

Hörs senare(om jag inte ligger på bb ;-) )

28/12

Idag har vi fixat det sista som behövdes till den efterlängtade bebis :-), efter att ha lämnat Zeb och min lillebror hemma hos mamma så åkte jag och min kärlek till babyproffsen för att hämta vagnen,det vart en Urban Jungle. Den är så fin och lätt,längtar efter att få köra bebisen i den.
Sen åkte vi till Nacka forum för att gå på apoteket,handla lite kläder till P och lite annat på H&M.
Kändes skönt att kunna gå i lugn och ro utan att busige Z var med.
Eftersom det inte är så många dagar kvar tyckte mamma att vi skulle fixa allt som behövdes i lugn och ro innan bebisen kommer så Z sov över där.Kändes skönt efter att ha haft intensiva och nästan sömnlösa dagar.
Vi bestämde oss för att äta på Faros och gå på bio,vi var och såg sista delen av salanders filmer, LUFTSLOTTET SOM SPRÄNGDES. Bra avslut på de tre filmerna. Verkligen spännande.

Väl hemma bad jag P ta ett kort på mig så ni kan se hur stor magen är :-O , nu är det 3-4 dagar kvar till BF,kan hända i stort sett när som helst. Känner tryckt längst ner som kommer och går nu medans jag sitter här med datan. Så vem vet vad som händer ikväll...
Okej mina vänner,nu ska jag vila ;-)

27/12

Har precis tittat klart på bröllopsfixaren....igen(har sett den över 5 ggr) Tycker den är mysig att se på.
Har fler såna filmer som jag kan se om och om igen tex.

MIN FETA GREKISKA BRÖLLOP,den har jag sett många gånger.

och HUR MAN BLIR AV MED EN KILLE PÅ 10 DAGAR (HAR SETT DEN 11 GÅNGER) ÖVERDRIVER INTE!! OCH SER DEN GÄRNA IGEN :-)


Så har ni inte sett någon av dem GÖR DET!!!

27/12 kl.00.58

Vilken lång dag det har varit,kan säga att jag kom hem för ca 30 min sen. Vi planerade i morse att åka och titta på en spjälsäng,när jag hade gjort ordning mig och tänkte åka vid 12 tiden ringde min mamma och mådde dåligt.... yrsel,illamående och huvudvärk. Hn har inte mått bra på flera dagar men idag var det värst. Så vi åkte dit och ambulansen skulle komma. P tog med sig min lillebror hem till oss och jag stannade med mamma och väntade på ambulansen som tog tid.

De kom vid 15 tiden och vi åkte till sös akuten där den långa väntan började.... vid 24 tiden fick hon äntligen träffa doktorn som tyckte hon skulle stanna över natten för observation så jag tog en taxi hem när de gick iväg med henne för att röntga hjärnan. Det verkar som hon mådde bättre när jag lämnade henne så hoppas hon får rätt behandling nu.

Jag är trött och har ont i magen,tog några mackor och te när jag kom hem(åt inget på hela dagen)eller 2 lussebullar och en gainomax på sös.

Nu ska jag vila och hoppas inte bebisen känner för att titta ut nu (måste få lite sömn först),har ju suttit på akuten i typ 8 tim :-O

God natt!!

26/12

Sitter brevid Z som tittar på Disney chanel , blev väckt av honom med massa kramar och pussa och "jag älskar dig" ord som han upprepar flera gånger. Han är så söt,undrar vad han får allt ifrån.
Han öser komplimanger på mig hela tiden.
Är det en period hos pojkar eller? Hur är era 4-åringar? Varje dag och flera gånger om dagen så säger han:

-Mamma du är så vacker och söt,jag vill giftas med dig.

-Men älskling du är min son,jag ska ju gifta mig med pappa.

-Jag ska bli pappa.

Ibland går han ner på knä och pussa min hand när han ska "fria"  :-)

Han är en helt underbar pojke med så mycket fantasi. Han är smart och vet precis hur han ska linda oss runt sitt finger.

Nu vill han låna min data och spela på men jag vill inte att han ska sitta för mycket  med den,har nu erbjudit mig att spela "V Smile" med honom. Han fick två nya spel i julklapp.



Ska försöka ta mig ut idag och titta på vagga till bebisen (finns inte plats i lägenheten för spjälsäng).

Tävling!

-kjnf

Du tävlar om en Goodiebag innehållande *Mango Body Butter 50ml, * Guerlain L´Instant Magic Eau de Parfum 5ml * Korres Mint Tea Shower Gel * 6 st. hårnålar med pärlor till din brudfrisyr * samt prover från L´Occitane, Korres, Comodynes Convenient Cosmetics m.fl
"Jag tävlar hos Love & be Proud- pärlor till ditt bröllop-om en Goodiebag! Tävla du också!! "

25/12

Hola!

Sitter i soffan och tar det lugnt med mina älsklingar. Vi hade en mycket trevlig jul (den bästa hittills).

Vi firade hemma hos oss med min mamma,syster,lillebror,P:s mamma och man, en vän till oss och hennes bror. Vi var 10 st,lagom i lilla lägenheten.

Maten var jätte god och stämningen med trots att tomten inte kunde besöka oss i år så fick barnen + bebisen i magen massa julklappar.

De var kvar till 23.30 och då somnade Z,han var igång hela kvällen med sina nya julklappar (speciellt pirat lego) . Tyvärr blev han sjukare och sjukare under kvällen,stakarn var hes och hade feber,i slutet frös han och ville han varm choklad.

Kan inte säga att jag varit stressad eller igång mycket men har inte kunnat vända mig i sängen utan att nästan grina och har såååå ont där nere att jag drar mig från att resa mig från soffan. Gör jag det kan jag inte gå normalt och varje steg gör obeskrivligt ont :-(











Tog tyvärr inte mycket kort och jag var bara med på ett av dem :-( men minnena finns alltid kvar hos en :-)

Hur var eran jul ?

22/12

Fortfarande jätte förkyld,hoppas jag  mår bättre imorrn så jag kan komma ut lite och handla julklappar.

Skriver mer när jag mår bättre för just nu händer det inte mycket mer än att jag sover hela tiden.

10 dagar till BF hoppas bebisen håller sig där inne tills jag blir frisk.

Kram

21/12

Ligger hemma med feber,ont i halsen och kropp. Ska försöka sova lite medans Z tittar på film.

orkar inte skriva mer just nu.

V.39

Vecka 39

Kroppen: Bestäm dig för att du är klar att föda ditt barn! Nu är du klar med förberedelser och du är redo. Känslomässigt känner man ofta blandade känslor, man är otålig samtidigt som man kan känna rampfeber.
Livmodertappen har i regel börjat mogna och mjukats upp för att underlätta förlossningsarbetet, i vissa fall försvinner den helt. Slemproppen kan lossna, men det är ingen garanti att förlossningen är på gång. Om den lossnar i tidigt skede kan den till och med återbildas. Slemproppen bildas i vecka fyra för att skydda ingången till livmoderhalsen. Den kan vara alltifrån genomskinlig i en geléaktig konsistens till brun-, röd- eller grönfärgad. Den kan även komma ut i små omgångar och vissa märker inte ens av den.

Barnet: Det duniga hår som hittills täckt barnets hud försvinner och hudens rynkor är utslätade. Barnets avföring "mekonium" som samlats i tarmarna består av en blandning av lanugohår, gallpigment, utsöndringar från matsmältningssystemet och celler från tarmväggen. Barnet förbereder sig att födas genom att samla på sig extra mycket energi för att klara sig under förlossningen och de första levnadsdygnen innan mjölkproduktionen kommit igång.
Egna Anteckningar: Känns jätte tungt och jag får som små små ilningar längst ner så det nästan känns satt det är verkar på väg men mer händer inte.

Har blivit förkyld och febrig :-( ingen bra tajming om bebisen skulle komma nu.



19/12 Det snöar :-)

Åhh vilken fin utsikt jag har från fönstret,det snöar så fint. Synd att jag känner mig febrig och älsklingen är förkyld.

kan säga att lussebullarna vi bakade för några dagar sen är slut!!!! sista påsen äter vi nu :-) måste baka nya och göra knäck idag.

Nu ska jag fika ;-)



19/12 Det snöar :-)

Åhh vilken fin utsikt jag har från fönstret,det snöar så fint. Synd att jag känner mig febrig och älsklingen är förkyld.

kan säga att lussebullarna vi bakade för några dagar sen är slut!!!! sista påsen äter vi nu :-) måste baka nya och göra knäck idag.

Nu ska jag fika ;-)



17/12

Vad det har snöat idag titta hur det ser ut i våran balkong:


Idag skulle jag lämna Z på dagis då P är sjuk men när vi skulle gå vaknade han och sa att han skulle lämna honom med bilen eftersom det snöade så mycket. Vi bestämde att åka tillsammans så vi kunde äta frukost i Forum. När vi kom dit kl.10 så velade vi fram och tillbaka om vilket fik vi skulle ta och så ringde hans jobbtelefon å tiden bara gick så till slut var det dags för lunch istället.... Det slutade med att vi gick till våran stamställe och åt(var ju där igår med). Sen gick jag in på Gina tricot och köpte tröjan som de gör reklam för nu(tog den röda). Sen åkte vi hem,satt framför datorn en stund,jag förberedde lussebaket och medans P hämtade Z tog jag en power nap,väcktes när P och Z kom hem lekandes med snöbollar som de kastade på varann i hallen!!!

Sen vart det lussebak :-) goda vart dem!




;
Z tryckte in massa russin i de han bakade och resten åt han upp så det vart russinfria lussebullar i år :-(


Imorgon ska jag gör knäck och baka bröd.

Nu ska jag spela lite sims ;-)



Musik


Det blir en vit jul!!!

Förhoppningsvis !!! Tittade ut genom fönstret och det är så vackert att se hur mycket snö de fallit :-)
Hoppas det håller i sig.

Något som jag funderat på är om det brukar blixtra och åska samtidigt som det snöar??
Aldrig varit med om det förrens nu. Det är väl inte vanligt??


17/12 Mina filmer


Filmen vi såg heter Wedding Crashers,en gammal film som vi sett tidigare men den är rolig att se hahaha gud vad vi skrattade.



16/12 Filmdags!

Oj klockan är 21.20 och jag somnade med Zeb, nattade han vid 20 tiden och somnade en stund...skönt men nu ska älsklingen och jag se på film han hyrt.

Idag var jag och fixade naglarna,klippte av dem till hälften(de var jätte långa) vill ju inte riva lilla bebisen. Sen åkte jag till nacka Forum och möte upp min snygging så vi kunde handla julklappar till Z. Sen kunde vi ju inte låta bli att gå in på Game och handla varsin spel :-) Det vart Sims till mig,evigheter sen.

Nu ska jag dricka Daim Capucino och titta på filmen.


God natt!

16/12

Ska snart iväg och fixa naglarna. Jag känner mig inte alls upplagd för det, men gör jag inte det idag så kommer det inte bli av innan bebisen kommer. Dessutom är det svårt att få en tid såhär nära jul/nyår.





Mina filmer

Spännande film, slutar absolut inte som man förväntat sig......  klart en film att se !!

BETYG: -K - KKKKK


Falskt alibi  KKK+

Mina filmer

Den här var en riktig snyftare :-( ,tror nog man fäller en tår även om man inte är känslig. Mycket bra skådespeleri av Will Smith med flera. Svårt att förstå i början men spänningen håller i sig längs hela filmen. Sevärd!!!

BETYG: -K - KKKKK


Seven pounds KKKK

Tävling!

Vinn en valfri bodysuit från DUNS
Kika in hos Karolina och följ instruktionerna :-)

Jag är med!

Lycka till !!

15/12

God morgon!

Sitter och äter frukost,ute snöar det.Tror att det blir en vit jul nu....fint(men kallt). Har absolut inte lust att gå utanför dörren. Ska ta och baka lusse bullar idag och senare ikväll ska vi på lägenhetsvisning.

P har åkt till dagis med Z. Känns tomt här utan honom men han behöver leka av sig.
Han försökte med att han låtsas sova och att han hade ont i benet för att inte gå men jag sa till han att det var sista veckan på dagis sen ska han vara hemma tre veckor med mig:-) då vart han lugnare.

Sov dåligt inatt, ont i knät och magen(molnvärk) som fortfarande sitter i. Ska ta det lugnt och försöka sova lite.

Nu håller de på hos grannen och byter ut hela dörren efter inbrottet.

Kram



Musik


14/12

Ligger i sängen och surfar runt, P har åkt till Andys lekland med Z, han behövde få komma ut och leka av sig,tror nog båda behövde det :-)

Jag är verkligen seg och trött hela tiden,nu är det 18 dagar kvar så jag hoppas att inte gå över tiden allt för länge.

Har inte så mycket att berätta mer än att vi försöker få till det här hemma med julpynt och städning. I morgon ska vi på lägenhetsvisning men finns en annan jag är mer intresserad av som inte är slut annonserad än.

Vi hann se några filmer förra veckan men har inte orkat betygsätta dem här(kommer sen).

I morgon ska jag försöka baka lussebullar (hoppas hoppas jag får ork)

kramiz

12/12 Den här veckan

Det var ett par dagar sen jag skrev,tiden går fort... kändes inte alls så länge.

Har gjort annat och inte haft ork/inspiration att sitta framför datorn.

Jag har varit hemma nästan hela veckan då kroppen känns tungt och jag inte mått bra,Z har varit förkyld så han har också varit hemma.

På tisdagen fick vi lite ryck och åkte till IKEA för att handla en garderob till hallen, vi är såååå trötta på den här lilla lägenheten och ville utnyttja platsen bättre. Men vi är nog en bra bit på vägen.

Z och P hjälps åt att bygga upp garderoben

Ett annat problem är plats till en spjäll säng, vi bor i en tvåa på 57kvm och snart är vi fyra!!!! letar för fullt efter större.

I onsdags var jag hos BM,på vägen hem stannade vi och åt,gick till leksaksaffären,hyrde film. När vi kommer upp till våran våning så ser vi att grannarna haft inbrott :-O läskigt, tänk om vi kommit hem när de var i full gång med inbrottet? vi var bara borta 4 tim.

Polisen var snabbt på plats men verkade inte få tag på de som bodde där,har sett en man komma därifrån 1 gång på de två åren jag bott här. Fjantigt nog hade jag mardrömmar den natten om att de gjorde inbrott hos oss. Kunde inte sova.


Guldfynd i Nacka forum (köpte julkrubba där)

I fredags var det lucia firande på förskolan så Z ville gärna vara med på det och dessutom så verkade han piggare. Våran lilla corazon var pepparkaksgubbe så söt han var och jag fällde självklart några tårar när jag såg honom sjunga.


Senare på kvällen var vi bjudna hem till en vän som fyllde år, vi hade trevlig och åt gott men sen började min kropp säga ifrån så vi åkte hem vid 22. Z var pigg där och ville inte gå men i bilen somnade han direkt.

Idag lördag har jag bara varit hemma,ingen ork till något. P gick på bio med min lille bror och såg 2012 (den var tydligen bra).
I morgon ska vi titta lite på lägenheter och hitta på något med Z.

Blev FL:s Lucia och fått en utmaning om att göra om en lucia sång, har på mig till imorgon kl.09.00
är jätte dålig på sånt men ska försöka alla fall.


Nu ska se klart filmen vi hyrde igår.

Kram

V.38



Kroppen:
Nu närmar sig förlossningen med stormsteg. Se till att du vet var din partner befinner sig och att du lätt kan få kontakt. 
När barnets huvud har ställt in sig brukar det bli lite lättare för den blivande mamman att andas och äta igen eftersom det blir lite mer plats upptill i magen. Allt fler känner förvärkar. Det som skiljer förvärkar från sammandragningar är att värkarna oftare gör ont. Först blir magen hård, precis som tidigare, men efteråt kan en molande känsla finnas kvar. Smärtan sitter långt ner i magen eller ländryggen och påminner om mensvärk. Långt ifrån alla får dock någon förvarning om att förlossningen är på gång. När du väntar ditt första barn är det vanligast att barnet kommer efter beräknat datum. Är du omföderska föder du statistiskt sett nästa barn två till tre dagar tidigare.

Barnet: Nu är barnet helt fullgånget och navelsträngen är cirka 50 cm lång.

 


7/12 -09

Sitter i soffan med Z och gör absolut ingenting,har ingen ork och ont som vanligt.
Zeb hade feber inatt och kunde inte sova så vem väcker han?? MIG!!!
Han brukar säga att vi måste vara tysta för att pappa måste få sova :-0  Jag då???? :-)


25 dagar kvar till Bf och inte inhandlat något förutom bilbarnstolen och nu fick jag massa presenter på Baby showern

Anmälde mig till FL luciatåg som lucia,kul grej. Ligger bäst hittills men omröstningen är tom 12dec så man vet ju aldrig.....

Bilden jag skickade in kommer jag lägga upp här den 13 dec.

5/12 Baby shower!

Kom hem ca kl.23 i lördags,var på min baby shower. Mamma och syrran överraskade mig men jag hade mina aningar :-). Det var jätte trevligt och de hade bjudit vänner som jag inte träffat på ett tag. Tyvärr kunde inte alla komma men de flesta var där.
Det var hemma hos mammas kompis och vi fick lasagne med god peruansk sallad,tårta.


Vi var 16 st med vänner och familj, vi gjorde tre lekar som hade med mig att göra och vinnaren fick ett pris. Efter maten fick jag öppna presenter och sen var det tårtdags mums.

Första leken:Jag gick ut ur rummet och de skulle på en lapp försöka beskriva hur jag så ut och hur jag var klädd, sen skulle jag välja ut den som hade beskrivit mig bäst. Vinnaren vart Molin som förutom att hom beskrivit min klädsel bra hade också skrivit att jag inte hade trosor på mig hahaha(hon hörde mig säga det i hallen)

Andra leken: Först skulle jag ställa mig i mitten så alla fick se min mage i någon minut sen fick de kapa av så mycket toa papper som de trodde min mage var i storlek,de fick var och en komma och mäta pappret runt min mage och den som kom närmast vann. (min magen=8st toa ark) Den vann Jessica.



Present öppning :-)




Tredje leken: Gick ut på att minnas 10 av presenterna jag fått,de lades på en bricka och alla fick titta igenom dem en stund sen fick vi skriva ner det i en lapp. Kan säga att jag hade överlägset sämst minne (kom bara ihåg 5 av dem) medans de andra hade 9 som sämst. Får väl skylla på graviditeten:-)


Lite andra bilder:



Det var en mycket trevlig kväll !!

Tack Mamma och Syster...älskar er !





Pepparkaksbakning i fredags!

I fredags var Zeb hemma så vi hade en heldag bara han och jag :-) , Vi lekte med djuren,dinosaurierna,läste böcker, tillagade pannkakor och bakade pepparkakor. Verkligen en mysig dag (därav inget bloggande) .




Det kändes verkligen juligt och mysigt den här dagen och så luktade det jul i hela lägenheten ;.)
Men på natten vaknade Z av ont i magen och mådde jätte dåligthan kräktes några gånger och hade feber...kanske berode det på all deg han åt??


Nästa vecka är det dags för bakning av lussebullar och knäck.,har gjort det varje år nu i 6år.




Vill ha!!!!!!!

Måste jag säga mer? Hoppas man kommer in i de här (nån gång) efter förlossningen.

Skulle jag få den nu så vet jag att jag skulle göra allt för att komma in i den. Träna,träna,träna.

Kanske vill du ge bort en i julklapp eller önska dig....

Du hittar den Här.

Vad tycker ni??

Gratis Snuttefilt

Här kan du beställa en gratis snuttefilt !!

Beställde en till bebisen i magen :-)



Hittade tipset hos dolphin.blogg.se

Belly Bandit...... Den här vill jag ha!!!

NYHET! Nu finns succén

Belly Bandit i Sverige!


 

Belly Bandit har blivit en favorit hos både Hollywoodmammor och tusentals andra mammor i USA och sprider sig nu över världen!

Produkten är designad för att hjälpa till att stödja magen och midjepartiet efter en förlossning och ge en snabbare återhämtning av figuren. Belly Bandit fungerar också som ett stöd under amning.

Kan användas från dagen efter förlossning och rek. tid för användning är 6-8 veckor från det att bebisen fötts men kan användas längre vid behov.

Även efter kejsarsnitt hjälper Belly Bandit kroppen att återhämta sig snabbare och ge ett skönt stöd.


Finns att beställa på http://www.mylittlestar.se/


3/12 Målen idag!

Nu har P och Z gått hemifrån,har satt lite mål idag:

1. Diska

2. fixa lite julpynt

3. Fräsha upp gamla vagnen och lägga upp den på blocket (lite sent...jag vet)

4. Ta ett varmt och skönt bad med anskitsmask

5. Ica Maxi (om jag orkar)


Hoppas jag orkar med allt men är glad om jag gör nåt av det idag :-)

Har avbokat tiden hos sjukgymnasten idag med, känner mig fortfarande febrig och orklös.

Jag ska ta det lugnt den här veckan,vet att mamma o syrran har någon överraskning på G nu på lördag.



Hittade ett fint kort på min Mormor,Morfar(är inte med oss längre :-( ) Zeb(första barnbarnsbarnet) och Jag (första barnbarnet)

Peru 2007 (2008 dog min morfar 94 år gammal )

Tävling!


“Jag vill vinna denna kemikaliefria peelingkräm som kommer från www.rosenserien.se. Tävlingen hittar du hos Emma-Lou på http://emmalou.myshowroom.se/tavling-vinn-kemikaliefri-peelingkram/ "


Tävlingen avslutas 4 dec


Lycka till !





Mina filmer

Den här såg vi igår,jag kommer inte exat ihåg de gamla filmerna men P uppdaterade mig lite. Har man sett de andra så tycker jag man ska se den här. det är ju början av alla tidigare Star Wars filmerna. Här får man veta hur Anakin Skywalker blir Darth Vader.


BETYG: -K - KKKKK

Star Wars 3 : KKK

Kram






2/12 Herregud vad seg jag är

Har inte orkat göra något på flera dagar,nu sitter jag här och letar fram musik på YouTube, hittar massor som jag gillar så nu har jag dem i datorn.

Igår var en seg dag städade lite och sov!!! faktiskt i ca tre tim på dan (händer aldrig). Avbokade min tid hos BM och sjukgymnasten då jag känner mig dålig.(måste avboka sjukgymnasten i morrn med)

Sen hoppade jag in i duschen för att hämta Z på dagis. Har knappt något att sätta på mig nu när det är kallt och jag bara blir större och större .


När  min älskling kom hem hade han med sig en jätte fin bukett. Tack älskling, det behövde jag verkligen.


Nu måste jag sätta lite fart med att städa bort en tvättkorg i hallen,såå trött på se den där sen har jag inte jul pyntat men det ska jag och z göra på fre.

Kramiz



Lyssna på den här


Min dagens låt


RSS 2.0