Totalt antal besökare:

Helgens aktiviteter

I fredags var hela familjen hemma så vi bestämde oss för att hitta på något som Zeb ville göra ,först tog vi en sväng till Nacka Forum och åt lunch där på Meze Lounge sen åkte vi vidare till aquaria,Zeb var så glad att han inte visste vart han skulle börja titta och det är inte så stort där så han ville fram o tillbaka i två timmar hahaha











Sen vart jag sugen på att fika i chokladfabriken, när vi kom dit så var det fullt och barnen trötta o griniga så vi åkte hem.

I lördags var jag fortfarande sugen på chokladfabriken så vi åkte dit och fikade,inte så jätte populärt hos barnen så det vart en snabb fika sen åkte vi utan planer vidare mot stan....Zeb började bli hungrig så vi tog en lunch med en utsikt över Stockholm på 155 meters höjd, Kaknästornet. Det piggade upp Zeb som tyckte det var jätte spännande.









Det var en trevlig lördag :-)

Söndagen var lite mer planerad men utan tider,vi åt lunch hemma som bestod av egen bakad pizza. Zeb tyckte väl det var halvt kul att hjälpa till men pizza blev det :-)

Som ni ser så har han slängt dit alla skinkor ihop hahaha,han hade verkligen bråttom till tv:n
Men till slut vart den så här:

Efter onyttiga lunchen tog vi det lugnt någon timme sen åkte vi till...Mulle mecks lekpark i solna, en mycket trevlig lekpark med massa skoj för barnen. Den är gjord efter Mulle mecks böcker.
Kan verkligen rekommendera er att åka dit. Klicka här för reseinfo.





Detta var våra trevliga helg tillsammans.

Kram

Kommentarer
Postat av: GissellaStar

Mycket mysig helg....Men du glömde en mycket viktig detalj!!! Nämligen att i fredags så överraskade jag er hemma!!!! Sätt upp bilderna från den dagen!!!Pusss annars strålande blogg;)

2010-10-13 @ 03:53:08
Postat av: Emmelie

Fina bilder du med =) haha de va nog de längsta inlägg jag nånsin sett!

2010-10-13 @ 15:41:07
URL: http://emmgus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh